Dvaput u istom danu isti lopovi ukrali im auto vrijedan 330 tisuća kuna

Foto: Facebook

PHIL CHAMBERS i njegova zaručnica Charlotte Gill dvaput u istom danu ostali su bez svog 330 tisuća kuna vrijednog Audija RS3, a da stvar bude gora, ukrali su ga isti lopovi. 

Par je prvi put opljačkan tako da su lopovi oko ponoći srušili vrata njihove kolibe u britanskom Leicestershireu i, prijeteći im noževima, natjerali ih da im predaju ključ automobila i odvezli se u njemu. 

Šokirani Phil krađu je odmah prijavio policiji, a već oko pola devet ujutro policajac ih je nazvao i obavijestio da je njihov auto pronađen i da ga čuvaju u policijskoj postaji. 

Nekoliko sati kasnije, njihovo je oduševljenje palo u vodu, nakon što ga je policija obavijestila da je ista banda lopova njegov auto ponovno ukrala, ovaj put iz dvorišta policijske postaje. 

"Policajcu koji me nazvao bilo je užasno neugodno i cijelo vrijeme se ispričavao. Nije znao što bi mi rekao", ispričao je Phil za The Sun. 

Policija pretpostavlja da su lopovi ostavili auto jer su ostali bez goriva, a kad je policija napunila rezervoar, jednostavno su se ponovno poslužili istim automobilom. 

"Izvan sebe sam od bijesa, ali barem smo Charlotte i ja dobro. Čvrsto smo spavali kad su nam upali u kuću i počeli vikati da će nas izbosti. Nismo nimalo sumnjali da će izvršiti prijetnju", kaže Phil. 

Charlotte je dodala da nikad u životu nije bila toliko uplašena. 

Pročitajte više