Dvije sestre se natjecale koja će se poseksati s tatom, jedna se udala za njega

Foto: Hall County Jail

POLICIJA u američkoj Nebrasci uhitila je par za koji se pokazalo da su zapravo otac i kći, piše Metro. Radi se o 39-godišnjem Travisu Fieldgrovu i njegovoj 21-godišnjoj kćeri Samanthi Kershner.

Samantha je policiji navodno rekla da ju je na seksualne odnose s ocem potaknulo "ljubomorno natjecanje s polusestrom oko toga koja će se uspjeti poseksati s njim". 

Ispričala je da je odrasla samo s majkom koja joj je tek 2015. otkrila tko joj je otac i tada se upoznala i počela družiti s Travisom. Sljedeće tri godine, kako kaže, ponašali su se kao otac i kći, a u seksualne odnose su prvi put stupili u rujnu 2018. 

Već 1. listopada 2018. par se vjenčao, a ona je policiji rekla da "nije vjerovala da joj je on otac jer njegovo ime nije bilo navedeno u rodnom listu". Test očinstva je, navodi Metro, pokazao da je Travis ipak njen otac, iako je on kasnije na Facebooku pisao da su rezultati testa drugačiji. 

Oboje su uhićeni pod optužbom za incest i nalaze se u okružnom zatvoru Hall County. Kako bi izašli na slobodu, on mora platiti jamčevinu od 100 tisuća dolara, dok njena iznosi 20 tisuća dolara. 

Datum suđenja još nije poznat.  

Pročitajte više