"Dvojnica" Angeline Jolie: "Nisam se operirala, to nije moje pravo lice, samo sam se šalila"

Foto: Instagram

PROŠLOG tjedna svijet su obišle fotografije 19-godišnje Iranke Sahar Tabar koja je tvrdila da je bila na 50 plastičnih operacija da bi izgledala što sličnije Angelini Jolie, no nakon što se suočila s mnoštvom negativnih reakcija, Iranka je u javnost izašla s pravom istinom.

Naime, tvrdi da je sve bila izmišljotina te da je fotografije koje je objavljivala na Instagramu uređivala u Photoshopu. "Sad vidim da imam nešto zajedničko s Angelinom Jolie, no to sam radila iz šale, nije mi cilj sličiti na nekog", izjavila je za Daily Star te naglasila da nikad nije imala 50 plastičnih operacija, a da je crte lica dodatno naglašavala šminkom da bi šokirala svoje pratitelje na Instagramu.

Iako nije riječ o broju od 50 operacija, priznaje da je ipak imala neke estetske zahvate na sebi. "Operirala sam nos, povećala usne te odradila liposukciju", kaže.

"Svaku novu fotku sve više uređujem, da bude što smješnija. To je oblik izražavanja, oblik umjetnosti. Moji fanovi znaju da to nije moje pravo lice", tvrdi Sahar.

Za njezine su fotke i ranije neki stručnjaci komentirali da su uređene u Photoshopu, no ovo je prvi put da je ona sama priznala da je sve bila laž.

Pročitajte više