Dvojnica republikanskog predsjedničkog kandidata zapalila internet: "Želim DNK test"

Foto: Facebook/YouTube

SEARCY HAYES, 21-godišnja žena koja je postala internetska senzaciju zbog nevjerojatne sličnosti s kandidatom za republikansku predsjedničku nominaciju Tedom Cruzom, nakon prašine koja se podigla izjavila je da nema pojma tko je on.

Majka jednog djeteta iz Vicksburga u Mississippiju izazvala je pravu buru na društvenim mrežama nakon što je njeno gostovanje u showu Mauryja Povicha završilo na Redditu.

Sad je ponovno došla i istu emisiju i rekla da nije čula za Cruza dok je nisu počeli uspoređivati s njim te sad želi da se njih dvoje podvrgnu DNK testu kako bi se uvjerila da nisu u rodu, piše Daily Mail.

Hayes se prvi put pojavila u emisiji jer je njen partner bio uvjeren da ga je prevarila, no prošla je detektor laži, a DNK test je potvrdio da je njen sin Jayden Tyler Green uistinu njegovo dijete. Drugi put se javila samo da kaže da nikad nije čula za Teda Cruza te da prokomentira tvrdnje da su slični kao jaje jajetu.

"Jedini za kojeg sam čula je Donald Trump", rekla je.

Na pitanje je li možda u rodu s Cruzom te bi li mu mogla biti sestra, odgovorila je da nije, "koliko zna". Tvrdi da ona za razliku od svih ostalih ne vidi sličnost.

"Oči su drugačije. On ima i veći nos. Ništa nije slično na ovim fotografijama", rekla je.

Na pitanje za koga će glasati rekla je da su male šanse da će to biti Cruz, dodavši da nikad nije čula za republikance i demokrate.

"Neću se se gurati tamo gdje me ne znaju", rekla je, iako joj Maury nije ponudio susret s Cruzom. 

 

Pročitajte više