Dylan Sprouse oženio se manekenkom Barbarom. Vjenčanje imali u nama susjednoj državi

Foto: EPA

GLUMAC Dylan Sprouse oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom. 

Mnogima koji su ga gledali kao klinca u televizijskim serijama ovo je možda iznenađujuća vijest. Dylan Sprouse danas ima 30 godina i ovog vikenda vjenčao se sa svojom djevojkom, manekenkom Barbarom Pavlin. 

Vjenčali se u Mađarskoj

E! News piše da se par vjenčao u Mađarskoj, odakle je Barbara porijeklom. Twitterom su se proširile fotografije s vjenčanja na kojima se vidi kako Dylan i Barbara šetaju do oltara. Par još nije objavio fotografije s vjenčanja niti su se oglasili u vezi toga, ali ranije su rekli kako planiraju razmijeniti zavjete u Mađarskoj.

"Uzbuđena sam pokazati tu svoju stranu i predstaviti svoju kulturu, mjesta na kojima sam odrasla i gdje sam išla. Tako će ljudi još više saznati o meni. Znam da nije bilo šanse da nemamo vjenčanje u Mađarskoj jer bi me roditelji ubili", našalila se ranije Barbara. 

U vezi su pet godina

Prošlog mjeseca potvrdili su da se zaručili još u rujnu 2022. godine. Tada je Barbara rekla da nije nervozna zbog vjenčanja i da su je zaruke više stresirale. "Otkako smo počeli hodati, znala sam da se želim udati za njega, ali to je velika odluka", rekla je Barbara. Par je u vezi pet godina.

Dylan je zajedno s bratom Coleom televizijsku karijeru počeo još dok su bili djeca. Proslavili su se ulogama nestašnih dječaka Zacka i Codyja u humorističnoj seriji The Suite Life of Zack & Cody, koja se emitirala od 2005. do 2008. godine.

Pročitajte više