Džeparac iz snova: Madonnina kćer tjedno dobiva 11 tisuća dolara

ČINI SE da je malena Suri Cruise, kćer Katie Holmes i Toma Cruisea, dobila konkurenciju, barem kada je u pitanju džeparac. Naime, iako ponosni roditelji trogodišnje djevojčice troše čak 25 tisuća dolara mjesečno samo na njezinu odjeću, pop Kraljica Madonna nadmašila je taj pozamašni iznos i svojoj kćerki Lourdes odredila mjesečni džeparac od 50 tisuća dolara.

Također, 13-godišnja kćer Madonne i Carlosa Leona, proglašena je najbolje odjevenom tinejdžericom što i ne čudi kada dobiva tjedni džeparac od 11 tisuća dolara. Uza sav taj novac, Lourdes ima privatnog vozača koji je u školu vozi luksuznom limuzinom, stilista, psihologa te razne pomoćnike koji se brinu da joj ništa ne nedostaje.

Osim malene Suri i Lourdes Leon, Maddox Jolie Pitt, stariji sin Angeline Jolie i Brada Pitta, također se nalazi na samom vrhu bogatih klinaca. On tjedno dobiva čak pet tisuća dolara, baš kao i blizanci glumice Julie Roberts, Patricia i Walter. Pozamašnu svotu dobivaju i djeca pokojnog Michaela Jacksona. Prema odluci suda, Prince, Paris i Blanket, mjesečno će dobivati 60 tisuća dolara.

Pročitajte više