Eagles of Death Metal će ponovo svirati u Parizu, a stižu i u Hrvatsku

Screenshot: Youtube

GRUPA Eagles od Death Metal, čija je turneja Europom naprasno prekinuta brutalnim krvoprolićem u dvorani Bataclan, vraća se u Pariz.

Članovi benda su na svojoj službenoj stranici objavili nove datume svoje europske turneje koja se na stavlja u 2016. godini, a zasigurno najemotivniji nastup u Parizu održat će u Olympiji 16. veljače.

Samo tri dana kasnije, 19. veljače nastupit će i u Zagrebu, u Tvornici kulture. Ukupno, u veljači, ožujku i kolovozu će diljem Europe održati više od 20 koncerata.

"Parižani su prema nama uvijek bili divni, a naša ljubav prema ovom divnom gradu se milijun puta umnožila tijekom posljednjih mjesec dana. Slušati priče preživjelih, ranjenih i onih koji su izgubili svoje najmilije je bilo strašno. Nikada nije postojala opcija ne vratiti se. Radujemo se povratku u veljači i nastavljanju naše misije donošenja rock 'n' rolla svijetu", rekao je frontman EODM-a Jesse Hughes.

 

We are proud to announce that our rescheduled European tour -- now called 'The Nos Amis Tour' -- will begin on February...

Posted by Eagles Of Death Metal on Wednesday, 16 December 2015

Pročitajte više