Ecija i Pokrivač prekinuli nakon par mjeseci, razvod Ane Bučević pun pikanterija

Foto: Instagram, Davor Puklavec/PIXSELL

GODINU na izmaku ljubavni parovi s ove liste neće pamtiti po dobrome. Neki od njih dugo su bili zajedno, drugi su svoj odnos završili nakon svega nekoliko mjeseci.

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač

Prekid godine definitivno je onaj Ecije Ivušić i Nikole Pokrivača. Bivša voditeljica na Instagramu je ljetos objavila da su sretno zaljubljeni.

"Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je, a potom u intervjuima svog dečka hvalila kao jednu od boljih osoba koje je upoznala.

Nekoliko mjeseci kasnije, kad je veza završila, nije bila toliko rječita. Pokrivač najprije nije došao na njenu rođendansku proslavu, a potom je ona obrisala fotografije s njim koje je dotad objavila. Razloge prekida nisu javno otkrivali.

Iva Šulentić i Igor Mikloušić

Ljetos nas je šokirao i razvod voditeljice Ive Šulentić i psihologa Igora Mikloušića. Netom prije treće godišnjice braka, Iva je potvrdila da je gotovo.

"Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji", rekla je Iva za Tportal, a nakon toga ni ona ni bivši suprug nisu komentirali kraj braka koji je počeo u rujnu 2016. godine u crkvi sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu.

Davor i Irena Bernardić

U listopadu je SDP-ov čelnik potvrdio da se nakon osam godina razvodi.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete", poručio je u objavi za mediji.

Sa suprugom je prije braka bio u vezi devet godina.

Ana Bučević i Saša Dvornik

Razvod s najviše pikanterija ove godine bio je onaj splitske YouTube guruice Ane Bučević i njenog supruga Saše, koji je nebirani riječima objavio da se razvode.

"Možeš što hoćeš i dokle hoćeš. ali ne priko mojih leđa....pogotovo pribotunavajuči mi da sam imao RAK... JA sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suportu, ali nisi TI ta koja je zaslužna, NEGO JA, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica..., jer ako ima tko pričati, svitu pokazati, dokazati da se može sve u životu, samo snagom volje i uma... JER JA SAM ODLUČIO, a TI samo sjela u vlak da sudjeluješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati...SVE OSTALO JE NEBITNO, jer sad ja NASTUPAM, ne JA EGO, NEGO DUŠA, ISTINA, ČOVJEK KOJI GRIJEŠI, NISAM SVETAC, BEZGREŠAN, ali sam istina, jer da nisam ne bih bio ovdje sad, znači vrijedim nešto, jer da nije tako otišao bih, a TI si me naučila KAKO ZRAČIŠ, TAKO PRIVLAČIŠ... Sad ću JA Saša Dvornik punit Arene, i to Štark Arenu, a ne Sava Centar..... jer moja misija je puno više od onog što TI misliš.... Čudan je ovaj univerzum....", napisao je Saša Dvornik u javnom statusu na Facebooku.

"Nisko, ne, jer sve je napisano s potpunim rezonom, pri punoj svijesti, jer kad te netko ponizi kao čovjeka, osobu od krvi i mesa, Tatu, kad netko pljuje po tebi kao da si krpa, e tu onda dolazi do obrane integriteta, svojeg lika i djela, tj., netko tko ti je sebe cijelog dao, svoje tilo, dušu, svoju iskrenost..., čak sve ovo je izašlo na vidjelo jer ne stojim iza puno stvari izrečenih, jer ne  želim da svit bude obmanut....da pojednostavim, preko moje bolesti ne možeš graditi svoj svijet, a pogotovo ne iznoseći neistine  dvosmislene rečenice...pričati jedno, a živjeti treće. Da vam netko dodjeli ulogu bez vašeg znanja, igra se s vašim emocijama, uvjerava vas da je danas PON., a ne Srijeda...,itd...., nisam osvetoljubiv, niti mi je namjera takva, ali MORAM radi svita koji se nalazi u vrtlogu, da Ana me svemu naučila, ali krpa i opušak nisam....Pa zar se tako ponaša prema Tati našeg sina...tu za mene priča počinje i završava...,  kad knjiga izađe u javnost, bit će te sigurni u moje ispravne odluke, naravno, imajući u vidu da je Ana Mama", napisao je tad.

Ubrzo je sve obrisao s Facebooka, no zato se ona oglasila.

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htjela sam da osvijesti svoje izbore i gdje će ga odvesti. Htjela sam, što i jesam u našoj intimi riješiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savjetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svjestan izbora koje i dalje donosi", napisala je uz zajedničku fotografiju.

"Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovjek kojeg sam ludo voljela 7 godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka", nastavila je. 

"Ovo je jedna od naših posljednjih fotografija gdje sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom ga riječju ponižavati, vrijeđati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovjek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono tko je postao! Ja mogu samo živjeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav. A njega ću sada voljeti izdaleka. Toliko od mene...", zaključila je.

Dvornik ju je optužio da ga je pratila pomoću 'parrents control' aplikacije na iPadu te da je imala "tajni devizni račun na kojemu je od njega skrivala prihode od YouTubea".

U braku su dobili sina, a Ana iz prijašnjeg braka ima kćer.

Iva Todorić i Hrvoje Balent

Krah braka doživjela je i bliska prijateljica Ane Bučević i kći propalog poduzetnika Ivice Todorića, Iva. Nakon što se obiteljsko carstvo urušilo, njen suprug Hrvoje Balent završio u pritvoru, a tata Ivica pobjegao u London, ljubav je presušila.

Vjenčali su se 2001. godine, a mladencima je na raskošnoj svadbi pjevao Jasmin Stavros.

Bruno Petković i Tea Slavica

Bruno Petković ove je godine zabljesnuo kao zvijezda Dinama, a njegova sad već bivša cura Tea Slavica kao prva pratilja Miss Universe Hrvatske. Redovito su objavljivali zajedničke fotografije, a onda se u kuloarima počelo šuškati da je veza završila.

20-godišnja manekenka i studentica međunarodnog poslovanja nakon prekida je dala naslutiti gdje bi mogao biti problem.

"Da želim da me netko kontrolira uz mene bi došao daljinski upravljač", napisala je na Instagramu ubrzo nakon prekida.

Mijo Matić i Nuša Rojs

Cijela zemlja pratila je uživo ljubavni krah hrvatskog Gospodina Savršenog i slovenske pjevačice Nuše Rojs. Iako je ona pobijedila u showu, nakon što su se maknuli od kamera, ljubav je krahirala.

"Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje, nažalost nije. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa...Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme", napisala je odmah nakon završetka emitiranja emisije.

Kasnije je ispričala da je zbog njega željela doći u Zagreb, a on se ohladio.

"Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe", poručio je pak zgodni vatrogasac nakon ljubavnog kraha.

Monika i Sandi Imerović

Vjerojatno najpoznatiji fitness par u Hrvatskoj razveo se nakon sedam godina braka.

"Iskrenost je uvijek bila moja najveća mana i moja najveća vrlina. Publika je ono što nas je stvorilo. I iskrenost je najmanje što zaslužujete. Toliko upita sam dobila gdje je Mišo. Mišo je kod Sandija. Zadnji put kad sam ga vidjela bio je jako debeli. Zeko i ja smo otišli svojim putem, ali uvijek zajedno. Nekidan mi je netko rekao što se priča kao razlog prekida. Morate znati da ono što se priča je uvijek najdalje od istine. Ne postoje treće osobe, ne postoji neka velika drama. Ljudi se mijenjaju s godinama. Ja ću uvijek biti ležaljka, pritom misleći na sportske trkaće motore, a Sandi chopper. I to vam je slikovito zašto je priči došao kraj. Hvala vam na svemu. I samo gas. U svemu. Uživali smo u vama, vašoj podršci i svemu što smo vam imali za pružiti, a uvijek je bilo iskreno i od srca. Uvijek dosljedni sebi. Tako i ležaljka ide dalje. Uvijek svoja. Ako netko bude htio čuvati Zeca dok sam ja na putu, morat ćemo napraviti neku selekciju kandidata. Iz poštovanja prema nama, naših zajedničkih 7 godina u kojima smo iz ničega stvorili sve, molim vas da se suzdržite nepotrebnih i negativnih komentara. Iako nikada nisam mislila da će i naša sedma biti presudna. To je život nažalost. Nas dvoje smo oduvijek znali što znači BITI VELIK i IMATI CILJ. I imajte to na umu kroz život. Hvala vam na svemu. Bili ste, a vjerujem i ostati najbolja publika bez obzira što chopper i ležaljka idu svatko svojom cestom...", napisala je na Instagramu bivša natjecateljica Big Brothera koji se snimao u Tajlandu.

Sanja Duggan i Krešimir Čorak

Nakon četiri godine braka završio je brak dvoje poduzetnika. Njihovoj ljubavi presudila je udaljenost, s obzirom na to da žive na različitim kontinentima. Naime, Sanja je većinu života provela na relaciji Los Angeles - Zagreb, a 2014. godine sa sinom se trajno preselila na Beverly Hills.

Lennon Bennet, kojeg je Sanja dobila u braku s poduzetnikom Franom Barbierijem (s kojim je bila u braku od 2007. do 2010. godine, a prije toga 10 godina u vezi), tada je bio navršio sedam godina i mama je odlučila da će se školovati u SAD-u, s čim se složio i njegov otac.

Sanja iza sebe ima tri braka. Prvog supruga, bogatog Amerikanca Demiana Duggana, upoznala je u jednom zagrebačkom kafiću početkom devedesetih, a nakon godinu dana već su bili u braku. Nažalost, on je izgubio bitku s teškom bolešću i preminuo je nekoliko godina nakon vjenčanja. Sanja je nastavila uspješno voditi posao, a 2000. proglašena je najbogatijom Hrvaticom.

Marijana Čvrljak i Tomislav Grizelj

Treći brak nije bio sreća ni pobjednici Big Brothera Marijani Čvrljak. Prvi brak s pomorcem Ivanom Čvrljkom završio je kad ga je u tom realityju prevarila s Beograđaninom Nikolom Nemeševićem Nemešom. Veza s Nemešom nastavila se i izvan kuće, a nakon prekida i pomirenja odlučili su se vjenčati. Brak nije potrajao, a tješio ju je upravo Tomislav.

Ivana Ergić i Marin Cvitan

Krajem godine objavljeno je i da je završila 12 godina duga veza bivše Miss Hrvatske i bivšeg vaterpolista. Uzrok prekida zasad je nepoznat.

Ivana je postala Miss 2006. godine, a dok je radila kao domaćica u jednom vodičkom klubu, upoznala je Marina. Iako je on tada bio u braku, između njih je planula ljubav koja je punila novinske stupce prije deset godina nakon što je Marin završio iza rešetaka jer je uhvaćen sa šest paketića kokaina. Dok je on iza rešetaka čekao suđenje, Ivana je drastično izgubila na kilaži, a ubrzo je njihova veza pukla. Prekid nije dugo trajao, već 2010. njih dvoje su ponovno bili sretno zaljubljeni.

Posljednjih godina Ivana se povukla iz medija te je počela izrađivati unikatne lampe.

Pročitajte više