Ecija Ivušić: Moram početi raditi jer ću poludjeti

SINOĆ su se Ecija Ivušić i Edita Misirić s prijateljicom Antonijom Stupar Jurkin zabavljale na otvorenju showrooma Martine Felje. Ecija nam je prokomentirala činjenicu da je u posljednje vrijeme stalno u medijima zbog privatnog života te otkrila kako je počela svoju suradnju s Feljom. "Surađivala sam s Feljom još dok je trajao HTZ, jedna je od rijetkim dobrih i normalnih dizajenra. Čule smo se putem Facebooka i poruka, i na kraju smo krenule surađivati, najdraža mi je domaća dizajnerica", ispričala je Ecija.

"Navikla sam već na medije, ne mogu reći da mi je drago, pogotovo jer sad ništa ne radim pa sam prvenstveno u medijima zbog privatnog života. S tim se nosim nekako. Nemam što puno o tome reći", rekla je Ivušić. "Imam neke planove što se posla tiče, nešto se vrti i jedva čekam da se nešto realizira. Moram početi raditi jer ću poludjeti, ide zima, nakon blagdana ne znam što ću sa sobom", otkrila je zgodna voditeljica. O dočeku Nove godine još nije razmišljala. "Ne znam gdje ću biti, nikad to ne planiram. Nemam nikakve planove, moram vidjeti što će i sa poslom biti. Što se dočeka tiče, najbolje mi uvijek ispadne kad su neki kućni tulumi u pitanju", zaključila je Ecija.

Edita Misirić otkrila nam je da joj je Felja super otkako je nedavno nosila jednu njezinu reviju sa svojom majkom. "Nosila sam je kad smo s partnerima morale nositi, s majkom svojom. Nekoliko puta sam imala i njezinu haljinu u emisiji. Sviđaju mi se njezine haljine. Jako mi je drago što je napravila ovakav uspjeh", komentirala je Misirić. "Božić ću provesti kod mame, a Novu godinu nemam pojma. Bit ću sigurno u Hrvatskoj, vjerojatno u Zagrebu, nemam pojma. Najbolji doček mi je bio ovaj zadnji, na tulumu kod Dorijana Klarića. Bio je dobar tulum, zezancija", otkrila je lijepa Edita o najboljem dočeku dosada.

Pročitajte više