Ecija Ojdanić objavila fotku s trčanja i pohvalila se pločicama na trbuhu

Foto: Instagram

ECIJA OJDANIĆ sunčani je dan iskoristila za vježbanje i rekreaciju, a fotografiju s posljednjeg treninga podijelila je s obožavateljima na Instagramu. Da je ljubiteljica tjelovježbe i zdravog načina života, glumica pokazuje svojim objavama na društvenim mrežama, uz koje se povremeno pohvali i rezultatima truda koji ulaže u zdravlje i izgled.

Odjevena u sportski topić i tajice, Ecija se uputila na jutarnje trčanje, a fotografija s treninga koju je objavila otkriva njezine mišićave i utegnute ruke, kao i zavidno ravan trbuh kakav bi poželjele mnoge žene.

"A da znate kako tek miriše zrak... 10 kilometara odrađeno! 700 kalorija potrošeno, glava ispražnjena, nogice lagane... idemo dalje u dan!" napisala je 44-godišnjakinja u opisu otkrivši koliko intenzivno je jutros trenirala. Njezini obožavatelji udijelili su joj komplimente na račun izgleda, ali i dobro odrađen posao.

"Wow, svaka čast", "Koja fotka", pisali su joj u komentarima.

Ecija redovito trči i u tome uživa, no svoj gušt ipak nema s kim podijeliti, što je nedavno otkrila na Instagramu. "Nitko od mojih ne voli trčati, na Sljeme ih uspijem namamiti ako vodim čopor prijatelja, ali na đir po gradu s biciklom, čak i po kiši... Uvijek, doduše, samo mladunče. Starija je već negdje, s prijateljicom, navodno", napisala je glumica na Instagramu.

Pročitajte više