Ecija se javila nakon djevojačke koju je slavila tri dana: Pusa od flamingo nevjeste

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografije sa zadnjeg dana djevojačke te napisala: "Pusa od flamingo nevjeste i usput gotova djevojačka. Ma kud prije? Samo tri dana trajala." Na fotografijama Ecija pozira u svjetlucavoj, srebrnoj haljini s rukavima od perja u raznim bojama. 

Pratiteljima se haljina svidjela te su se komentari krenuli nizati: "Nikad nisam mislio da će mi se jedan Flamingo toliko sviđati", "Ljepotice", "Divna naša mlada", "Predivna i jedinstvena nevjesta u flamingo stilu. Što će biti tek na vjenčanju?", "Prelijepa". 

Na zabavu u Makarsku došle su Nives Celzijus i Snježana Schillinger

Podsjećamo, Ecija će se u rujnu udati za bubnjara benda Pravila Igre Gorana Beloševića. Voditeljica je proteklog vikenda ugostila svoje prijateljice u jednom hotelu u Makarskoj, a svoju zabavu podijelile su sa svima koji ih prate na Instagramu. Na zabavu u Makarsku došle su Nives Celzijus, Snježana Schillinger i ostale Ecijine prijateljice uz kumu Moranu.

Vjenčanje će se održati na otoku koji vole slavni

Ecija i Goran su u svibnju ove godine za InMagazin otkrili da su izabrali lokaciju vjenčanja, i to otok Vrnik pokraj otoka Korčule. "Taj je otočić inače slabo naseljen, ima samo deset kuća, nije prometno. Tamo se nalazi samo crkvica i jedna stara škola koja je prenamijenjena u ugostiteljski objekt, a pored je plaža. Mislim da će biti bajkovito", objasnila je Ecija odabir. 

Vrnik je otok koji vole poznati pa su tamo nedavno viđeni Matthew McConaughey, Woody Harrelson i Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy, s ostatkom društva. Također, Severina je u isto vrijeme posjetila taj otok sa svojom ekipom te se fotkala s američkim zvijezdama

Pročitajte više