Edin i Amra Džeko dobili djevojčicu, objavili su prvu fotku bebe i otkrili njeno ime

Foto: Instagram

BOSANSKOHERCEGOVAČKI nogometni reprezentativac Edin Džeko i njegova supruga Amra objavili su na društvenim mrežama da su postali roditelji djevojčice, kojoj su dali ime Dalia.

"Dobrodošla na svijet, naš mali cvijetku", napisao je Džeko u opisu fotografije na kojoj Amra iz bolničkog kreveta pozira držeći tek rođenu kćerkicu u naručju.

Ime Dalia postaje sve popularnije, posebice u Bosni i Hercegovini. Dalia je cvijet koji je simbol Meksika jer je tamo prvi put otkriven, a često se smatra cvijetom koji simbolizira eleganciju i dostojanstvo te se često koristi na vjenčanjima, piše portal Značenje imena.

Amra je rodila u Rimu, gdje ona i Edin žive s četverogodišnjom Unom i dvogodišnjim Danijem. U Rim su se preselili otkad Edin igra u nogometnom klubu AS Roma, gdje je i kapetan.

Vijest o trudnoći objavili su u travnju ove godine.

"Naša obitelj se u rujnu povećava za još jednog člana. Ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bit ćete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada", napisala je tada Amra uz obiteljsku fotografiju.

Pročitajte više