Edita Misirić pokazala dekolte: "Bila sam uvjerena da ću povećati grudi"

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

VODITELJICA Edita Misirić Vrkljan na Instagramu je sa svojim prijateljima i pratiteljima podijelila da je godinama bila nezadovoljna svojim grudima, koje su po njenom mišljenju bile premale. Stoga ih je barem naizgled pokušavala povećati raznim trikovima, a onda je shvatila da to nema smisla.

"Riječ ili dvije o mojem dekolteu odnosno nedostajanju istog. Dobar dio 20-ih i 30-ih sam čeznula za bujnim grudima, kupovala grudnjake za koje su mi često govorili da mi treba oružani list. Bili su prepuni silikona ili spužvi, sve ne bih li uspjela zavarati oko promatrača, pa čak i svoje. Bila sam uvjerena da je samo pitanje vremena kada ću povećati grudi pravim silikonima. Odjenuti dekoltirani top bez grudnjaka za mene je bilo nemoguće.
I evo me u super sakou, u topu bez grudnjaka. Mislim da sam super. Ono, bas super! Dogodio se kliku glavi, mislim da mi je dekolte baš ok, da mi veće grudi ne trebaju. Good for me", napisala je.

Njena mala ispovijest izazvala je brojne pozitivne komentare.

"Ma daaj, ženo vidi kak izgledaašš", komentirala je pjevačica Zsa Zsa.

"Cice su precijenjene, kaj ti je?" poručila joj je Nataša Janjić Medančić.

"Ti si rijetko seksi zena. Od onog tipa koji kad vidiš nit ne znaš kolike sise ima, jer nije ni bitno. (Vjerujem da i muškarci tako pomisle, iako nije ni bitno)", dodala je jedna pratiteljica.

Pročitajte više