EISA "Best Buy 2017-2018" TV prijemnik potpuno će promijeniti način na koji gledate televiziju

Foto: Press

C70, najnoviji vodeći proizvod TCL-a, trećeg najvećeg proizvođača TV prijemnika nagrađen je od strane EISA-e i stručnjaka za zvuk. EISA je jedina udruga s 50 specijaliziranih časopisa iz 23 europske zemlje. Udruga je poznata po svojoj stručnosti u analizi i ocjenjivanju međunarodnih proizvoda visoke tehnologije. C70 je TV prijemnik koji kombinira ultra tanki dizajn sa 4K HDR tehnologijom kao i neusporediv zvuk i sliku. Soundbar JBL-a na prednjoj strani i Android TV sustav donose jedinstven doživljaj kina.

"TCL C70 kombinira 55-inčni zaslon, široku obradu boje i HDR kompatibilnost po pristupačnoj cijeni i dokazuje da je savršen pratitelj za svakodnevno gledanje televizije. 4K upscaling jamči da signali niže rezolucije (zemaljske emisije, DVD, Blu-ray) prikazuju se s detaljima na TV UHD zaslonu, a HDR izvori isporučuju se sa stvarnim osjećajem realizma - a kompatibilnost s HLG HDR standardom znači da ovaj model već gleda u budućnost. "EISA žiri

C70 TV - Iskustvena i kreativna televizija

S Android TV 6.0 sustavom i ažuriranjem Android TV 7.0 koje dolazi uskoro, C70 TV omogućuje pristup širokom rasponu sadržaja i značajki: Google Play Store, Google Movies & TV, Google Play Games, Google Play Music, Voice Search i Chromecast built-in.

Google Play Store nudi svim korisnicima C70 televizora cijeli niz aplikacija za Android koje se odnose na: HDR filmove i sadržaj (Netflix, YouTube), emisije, glazbu i sport. Chromecast nudi brz i optimalan prijenos vaših omiljenih videozapisa, igara i aplikacija kojima upravljate svojim telefonima na TV zaslonu. To također olakšava korištenje Googleovog glasovnog pretraživanja.
C70 također donosi sve prednosti vodećeg svjetskog pružatelja usluga za video streaming. Tu je i "Netflix" sa stotinama serija i filmova dostupnih jednim klikom pomoću gumba "Netflix" ugrađenog u daljinski upravljač.

"Ova nagrada predstavlja novi korak u razvoju robne marke TCL-a u Europi. Ponosni smo što renomirani stručnjaci u industriji prepoznaju našu predanost osiguravanju kontinuirano inovativnih proizvoda. Naš cilj je pružiti najbolju tehnologiju i dizajn našim potrošačima za vrhunski televizijski doživljaj ", kaže Frédéric Langin, direktor prodaje i marketinga TCL Europe.

Jedinstvena slika zaslužuje izuzetan zvuk

C70 TV može reproducirati široki raspon boja vrlo blizu digitalnog kino standarda i nudi istinsko iskustvo digitalnog kina koje reproducira prirodne boje i nijanse visoke razlučivosti. Visoki kontrast povećava oštrinu crno-bijelog. 4K UHD TV zaslon omogućuje gledatelju zadivljujuće vizualno iskustvo.

C70 posjeduje JBL soundbar s DTS Premium Soundom za izvanredan doživljaj zvuka. JBL zvučnici postavljeni su ispred TV-a i usmjereni prema gledatelju, stvarajući snažnu i intenzivnu izvedbu. DTS obrada osigurava vrlo bogato akustičko polje, dajući zvuk efektivnog snimanja uživo što omogućuje jasne dijaloge i glazbu.

TV prijemnik kombinira vrhunsku tehnologiju s profinjenim dizajnom

Dizajn u središtu inovacija TCL-a, nudeći iznimne visoko kvalitetne zaslone koji se elegantno uklapaju u svaku sobu, čineći ga tako više dizajnerskim dijelom, a manje TV prijemnikom. C70 kombinira nježan, sofisticiran, moderan dizajn, kao i sve nove zabavne sadržaje za Android TV. Oštri kutovi i metalna obrada donose korisnicima izuzetno vizualno iskustvo kombiniranjem tehnologije i vrhunskog dizajna.

Cijene i ponuda mogu se provjeriti na ovom linku: https://www.agramservis.hr/tcl-hrvatska/televizori/

Pročitajte više