Ekipa iz SNL-a sprdala se sa ženom koja je tvrdila da putnik u avionu nije stvaran

Screenshot: X/TikTok

TIFFANY GOMAS postala je viralna senzacija nakon što je ovog ljeta društvenim mrežama kružio video njezinog ispada u avionu kada je tvrdila da jedan od putnika nije stvaran, a na njezin račun našalila se i ekipa iz Saturday Night Livea. 

Prošlog vikenda, humoristična emisija prikazala je skeč u kojem su u svom stilu prikazali kakve ljude možemo vidjeti u zračnoj luci tijekom blagdana. Zatim su najavili najveću zvijezdu i "ženu koja će uskoro postati viralna", pa rekreirali scenu u kojoj je komičarka Sarah Shermann glumila Gomas i vikala: "Ali kažem vam, taj kreten tamo nije stvaran." 

Gomas je na X-u reagirala na skeč, napisavši: "Pa, ovo je neugodno". 

"Ne brini, nitko nije vidio, to je samo SNL-a", odgovorio joj je jedan pratitelj, a drugi joj poručio: "Ti si to bolje izvela".

Nije ništa vidjela 

Podsjetimo, Gomas je nakon duge šutnje izašla u javnost i ispričala se zbog svog ponašanja, no tek je nedavno u podcastu Pardon My Take otkrila što se zapravo dogodilo u avionu. Objasnila je kako se "malo posvađala" sa suputnikom i "otela kontroli" te da je to bio ponižavajući trenutak za nju, a zatim odgovorila na pitanje koga ili što je vidjela na tom letu. 

"Doslovno nisam ništa vidjela. Samo sam se tako izrazila. Prikazali su me kao luđakinju. Da, zaista sam djelovala potpuno ludo, ali, ne, bila sam jako potresena. Nije izgledalo lijepo", priznala je. 

Pročitajte više