Ekipa na internetu ispričala koji je najgori božićni poklon koji je dobila. Ima svega

Screenshot: YouTube

DARIVANJEM na Božić ljudi pokazuju voljenim osobama koliko im je stalo do njih. No ponekad im se poklon koji su dobili nimalo ne svidi. Stoga je na Redditu pokrenuta tema: "Koji je najgori božićni poklon koji ste ikad dobili?" Pa evo nekih odgovora...

"Bila sam učiteljica u trećem razredu osnovne škole. Mama jedne učenice prodavala je sex igračke na kućnim zabavama. Dala mi je vibrator koji sam otvorila pred cijelim razredom jer je djevojka inzistirala da otvorim poklon."

"Svekrva mi je dala donje rublje... I onda mi rekla neka ga odem isprobati."

"Ništa. To sam dobivala 20 godina od svog sad već bivšeg supruga."

Otkaz kao dar za Božić

"Poruku u kojoj je pisalo 'otpušten si'. Stavili su to u poklon-kutiju."

"Kuharicu koja je sadržavala mesna jela. To mi je poklonila svekrva iako je znala da sam vegetarijanka."

"Šator za jednu osobu i lampion od moje svekrve. Tada smo se mučili s plaćanjem računa i rekla je pred svima: 'Ovo je u slučaju da vas izbace.'"

Neki vole prosljeđivati darove

"Tijekom prvog Božića s mojim tatom, njegovom novom ženom i njezinom djecom otvarali smo poklone u kojima su bile dizajnerske torbice, DVD boxovi (ovo je bilo prije gotovo 20 godina), elektronika, itd. Ja sam dobila bočicu šampona."

"Bivša cura mi je poklonila žensku duksericu. Bio sam tako ljut. Imala je naviku da poklone koje dobije i koji joj se ne sviđaju proslijedi dalje."

"Bivši mi je dao prazan fotoalbum i rekao mi da ga trebam ispuniti našim fotografijama. Zapravo mi je dao domaću zadaću za Božić."

Pročitajte više