Ekipa na internetu je tek sad skužila koliko Usher ima godina i šokirana je

Foto: Instagram

Glavna tema u Americi, ali i mnogim dijelovima svijeta trenutno je Super Bowl, a samim time i pjevač koji nastupa u poluvremenu - Usher. Brojni fanovi s nestrpljenjem čekaju da vide kakav show će prirediti pjevač kojeg nazivaju kraljem R&B-ja. 

Dok čekaju početak utakmice i nastup, neki su odlučili guglati pjevačevo ime i šokirali se kad su saznali koliko ima godina. Neki su nagađali da ima oko 35, maksimalno 38 godina. "Nema šanse da je stariji od 37", "Može proći za 37-godišnjaka", neki pišu.

Znate li koliko Usher ima godina? Rođen je 14. listopada 1978. Dakle - ima 45 godina.

Hrpa je tvitova o njegovim godinama

Mnoge je ova činjenica šokirala iako bi pravi fanovi trebali znati da mu karijera traje već 30 godina pa je teško da je i dalje u tridesetima. 

"Usher ima 45 godina??", "Čekaj! Usher ima 45 godina, dovraga? Moram se bolje brinuti za sebe", "Usher je najseksi 45-godišnjak kojeg znam", "Morala sam guglati koliko Usher ima godina. U mojim mislima je on negdje u 30-ima. Ali on ima 45 godina!?! Čovječe, on ne izgleda ni blizu 50", "Usher stvarno ne stari", sada se čude obožavatelji.

Na sceni od početka 90-ih

Usher je s karijerom krenuo početkom 90-ih. Krajem prošlog stoljeća proslavio se albumom My Way i pjesmom Nice and Slow, koja je bila njegov prvi singl koji se našao na prvom mjestu Billboardove ljestvice Hot 200. Usherov uspjeh nastavio se objavljivanjem albuma iz 2004. Confessions, koji je prodan u 10 milijuna primjeraka u SAD-u te 20 milijuna primjeraka u svijetu.

Udruženje diskografske industrije u Americi Ushera je proglasilo jednim od najuspješnijih izvođača u povijesti američke glazbe. Usher je osvojio sedam Grammyja, četiri World Music Awards, šest American Music Awards, 22 Billboard Music Awards... Ove godine objavio je svoj deveti studijski album. 

Pročitajte više