Ekskluzivna nagradna igra: Prvi u Hrvatskoj pogledaj "Indianu Jonesa"!

NAJVEĆI pustolov kojeg pamtimo vraća se u velikom stilu na kino platna čitavog svijeta 22. svibnja u filmu "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje". Profesor arheologije koji putuje svijetom, dijeli udarce, vitla bičem i mrzi zmije spreman je za novu avanturu, a Index u suradnji s Blitz Cinestarom nagrađuje ukupno 75 posjetitelja - 70 će ih među prvima u Hrvatskoj pogledati film na ekskluzivnoj premijeri, a petero uživati u majicama iz filma!

> Indiana Jones dolazi u Piranhu na R´n´B Confusion powered by Index.hr!

U četvrtom nastavku Indiana Jones daje se u potragu za jednim od najspektakularnijih arheoloških otkrića u povijesti – kristalna lubanja Akatora, legendarni objekt fascinacije, praznovjerja i straha, sakrivena je duboko u najudaljenijim dijelovima Perua. Na nastavak pustolovina Indiane Jonesa čekalo se 19 godina. Ekipa filma je provjerena i nenadmašna. Redatelj Steven Spielberg i scenarist George Lucas uposlili su jednog i jedinog Indianu Jonesa - Harrisona Forda. Mladog buntovnika Mutta, koji Indianu uvlači u priču o kristalnoj lubanji tumači Shia LaBeouf, a članicu elitne ruske vojne postrojbe koja lubanju želi iskoristiti u pokušaju vladanja svijetom tumači Cate Blanchett.

Nagradna igra

Točno u ponoć i jednu minutu, u noći sa srijede (21. svibnja) na četvrtak (22. svibnja) u zagrebačkom Cinestaru Novi Zagreb te riječkom Cinestaru premijerno će biti prikazan film "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje". Index nagrađuje 25 posjetitelja za zagrebačku premijeru s po dvije ulaznice, te deset posjetitelja s po dvije ulaznice za premijeru u Rijeci. Osim toga, pet sretnika dobit će majice s vizualima iz filma!

Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail na adresu index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti osobne podatke (ime, prezime, kontakt broj) te ključnu riječ, ovisno o tome za što igrate - "Indiana Zagreb" za zagrebačku, a "Indiana Rijeka" za riječku ponoćnu premijeru, te "Indiana majica" ukoliko želite majicu iz filma. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti najkasnije do srijede u 15 sati. Sretno!

Pročitajte više