Ekskluzivna večera jednog od vodećih chefova Ante Udovičića u Meat & Grill Boutiqueu

Foto: Press

EKSKLUZIVNA večera u pet sljedova prema scenariju i u režiji jednog od vodećih chefova domaće, ali i regionalne gastronomske scene Ante Udovičića počinje u Meat & Grill Boutiqueu u Hondlovoj 2 u petak, 4. studenog, u 19 sati. Gostovanje proslavljenog chefa kuhinje luksuznog splitskog restorana Paradigma nastavak je jesensko-zimskog programa Beef shopa u kojem gostuju vodeći hrvatski chefovi i jedinstvena prilika za uživanje u vrhunskim delicijama majstora kuhinje koji je unio dašak glamura u hrvatsku gastro ponudu.

Budući da je broj mjesta za petak ograničen, a cijena večere od 250 kuna, uz pripadajuća vina u iznosu od 150 kuna, itekako je popularna, rezervirati se još uvijek može na broj 092/320 9188, i tako si priuštiti nezaboravno iskustvo u umijeću iznimnog majstora koji iznova iznenađuje svojim kulinarskim čarolijama.

ANTIN MENU

Foie gras
(tostirana Rougie pačja jetra uz domaći sorbetto od šljiva i 4 vrste papra)
Šember Rose Pjenušac

Tartare
(juneći tartare uz béarnaise sladoled, brushetta)
Grgich Pošip 2015

Janjetina
(janjeći french rack, krema od ljubičastog kupusa, glazirana baby mrkva , janjeći demi- glace)
Krauthaker Pinot Crni 2013

Magret de canard
(Sous vide pačja prsa , creme brulee od graška, ugljen naranča)
Bibich R6 2014

Panna cotta
(panna cotta od grčkog jogurta, gel od crvenog grejpa, čoko crumble, sorbetto od klementine)
Benvennuti Corona Grande 2013 

Pročitajte više