Ekskluzivne fotke: Franka Batelić provela večer u zagrljaju mladog Varaždinca

MUKOTRPNO učenje za državnu maturu je iza nje pa je sinoć Franka Batelić u dobrom društvu tulumarila u zagrebačkom klubu Gjuro 2. Pilo se i puno plesalo, a Franka je uživala i u muškim zagrljajima. Franku je sinoć grlio mladi Varaždinac, Lovro Krčar, a ljepotica iz Rapca u bliskom druženju je uživala tijekom cijele noći.

U klub je Franka stigla u društvu prijateljica, a Lovro je, kako je sam obznanio, "došao zatvoriti Gjuru" u društvu svog dobrog prijatelja, bubnjara Voodoo Lizardsa, Saše Mačeka. Iako se ranije Franku povezivalo upravo sa Sašom, kojeg je i sinoć zagrlila pozdravljajući ga, oboje su već u nekoliko navrata demantirali da ih veže nešto više od prijateljstva te naveli kako su samo jako dobri prijatelji.

Franka često ističe kako je jako zaljubljiva ovih se dana požalila kako joj mediji neprestano pokušavaju "smjestiti" dečka, ali nikako onog pravog. "Jako sam zaljubljiva! Zaljubim se po nekoliko puta tjedno, a na kraju sam opet sama. Malo paradoksalno, ha? Kada mi već smještate, smjestite mi Johnnyja Deepa, ha, ha, ha... Ni kriva ni dužna puno sam se puta našla s raznim dečkima. A ja sjedim doma i učim. Ali to je cijena ovog posla".

Pročitajte više