Ekskluzivne fotografije: Patrick Swayze puši kao Turčin dok ga tumor polako ubija

LEGENDARNI holivudski glumac kojem je dijagnosticiran maligni tumor na gušterači nedavno je hospitaliziran zbog upale pluća koja mu je ozbiljno poremetila i onako teško zdravstveno stanje. Nakon terapije koju je primio u bolnici pušten je doma na kućnu njegu, ali pri izlasku iz bolnice Patrick je jedva dočekao da zapali koju cigaretu iako mu je to doktor strogo i izričito zabranio.

"Svi pišu da sam jednom nogom u grobu i da se već pozdravljam sa svojom uplakanom obitelji"

Zvijezda kultnog filma "Prljavi ples" samo je dokazao da i ne brine previše o svom zdravlju i da se nije riješio starih i loših navika. "Živ sam i planiram ostati na tom putu. Kašljao sam cijelo jutro i odmah sam pomislio da nešto nije u redu. Htio sam riješiti problem prije nego je nastao.

Čim sam došao doma nazvao sam svog liječnika i otišao u bolnicu gdje sam odmah dobio dozu antibiotika. Kako sam sada? Još malo i ozdravit ću", izjavio je Patrick iako slike koje su izašle prilikom izlaska iz bolnice pokazuju suprotno. Glumac je u vidno lošijem stanju nego što je to bio samo par tjedana prije.

Kao su se mediji raspisali da je on jednom nogom u grobu nakon objave da boluje od teške bolesti, glumac im je spremno odgovorio. "Svi pišu da sam jednom nogom u grobu i da se već pozdravljam sa svojom uplakanom obitelji.

Uzrujan sam zbog toga što nemarni časopisi raznih izdavača čine negativnom pozitivnu i dobru bitku koju vodim", odgovor je Patricka na zloglasne tračeve. No, da je situacija gora nego što to glumac želi priznati dokazuju i njegove posljednje fotografije nakon izlaska iz bolnice.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više