Ekskluzivno: Anita i Veronika još nisu pokazale grudi

U PRVA tri sata reality showa Lil´Sister koji organizira Index.hr portal, naše domaćice, inače Playboyeve zečice Anita i Veronika, nisu pokazale grudi, kao niti druge dijelove tijela.

Neviđen show

Cijenjene posjetitelje obavještavamo kako show mogu uživo pratiti 24 sata dnevno na adresi .

Za dio korisnika koji su se spajali preko modemskih ulaza današnji je dan LilSister reality showa doista bio neviđen, a i nečuven. Zbog preopterećenosti servera, naime, neki korisnici imali su tehničkih poteškoća s otvaranjem streaminga.

Kvaliteta slike već bi sutra trebala biti bitno bolja, jer dok vi ovo čitate, mi radimo na povećanju kapaciteta.

Također, posjetitelji će sutra moći downloadati dio snimljenog materijala.

Ispitivanje terena

U 14 sati Aniti i Veronici u njihovom stanu pridružio se rapper Stoka, no ni njegova slatkorječivost nije uspjela razodjenuti naše domaćice. Umjesto razodjevanja zečice su u opuštenom razgovoru sa Stokom analizirale aktualnopolitičku situaciju itd.

Treba spomenuti kako je seks bomba Anita koketirala sa Stokom, dok je Veronika izbjegavala upuštati se u vruće razgovore.

Priučeni psiholog s Indexa tvrdi kako Veronikino suzdržano ponašanje treba objasniti kao "ispitivanje terena", dok se konflikti mogu očekivati kad se Anita i Veronika upoznaju i opuste.

Glasine

Odmah po pokretanju showa, malo iza 13 sati, Zagrebom se proširila glasina kako neki od organizatora showa uživaju marihuanu, te da im je upravo ta laka droga dala inspiraciju za pokretanje ovog showa. Iz Index.hr-a ova je informacija neslužbeno potvrđena.

Pušenje dozvoljeno

Iako su obje kandidatkinje pred web kamerama pušile cigarete, ministar Hebrang još nije najavio slanje inspekcije. Razlog tome je, kako neslužbeno saznajemo, činjenica da se web kamere umnogome razlikuju od televizijskih, te je pušenje ispred prvonavedenih dozvoljeno.

Pročitajte više