Ekskluzivno: Anita preobratila Dorina Manzina!

NAŠA zečica Anita četvrtog je dana Lil Sistera dala sve od sebe kako bi preobratila Dorina Manzina, deklariranog homoseksualca i predsjednika Udruge "Iskorak", koja se zalaže za prava homoseksualaca. Ako ste propustili novi Anitin show, ne brinite, isti vam nudimo na download.

Dorino se s našim zečicama Anitom i Veronikom družio od ranog poslijepodneva, a naše su djevojke, radoznale kakve već jesu, ispitale sve što Dorino misli o heteroseksualnim, ali i homoseksualnim odnosima.

Veronika se zadržala na verbalnom "rešetanju" inače smirenog Manzina, a nije se libila niti ulaženja u najeksplicitnije detalje. Naša zvijezda Anita je, potpuno u skladu sa svojim karakterom, prešla na fizičko ispitivanje čvrstoće (!) Manzinovih uvjerenja.

Nećemo vam previše opisivati što se događalo (Index je ipak pristojan site), ali znajte da nakon Anitinog showa jadni Dorino još dugo vremena nije mogao doći sebi. No, u nekoliko trenutaka popustila su njegova čvrsta homoseksualna uvjerenja, što je Anita itekako osjetila.

Snimka preobraćenja glasnogovornika hrvatskih homoseksualaca već je dostupna za download. Kao i ranije, snimka je poveća ali je ne treba downloadati, samo kliknite na link i streaming će krenuti u vašem Media Playera.

Tijekom "bliskog susreta" pristiglo je par poruka na Anitin mobitel, pri čemu izdvajamo jednu:

"Jel mu se digo?" – glasilo je pitanje, a naša Anita ispalila je kao iz puške: "Je, al mu se i spustio!"

I Veronika je nakon svega pokušala ispipati koliko se Dorino zapravo uzbudio (što ipak najbolje možete provjeriti na snimci), pa ga je upitala: "Jesi se napalio?"

"Relativno." – gotovo bez daha odgovorio je Dorino, koji će vjerojatno dugo pamtiti ovaj dan.

Kako doznajemo, druženje Anite i Dorina zbunilo je i Dorinovog dečka koji je mobitelom poslao poruku svom dragom: "Ja uopće nemam komentara na ovo."

Ruku na srce, Dorinova reakcija na Anitine provokacije bila je sasvim logična i razumljiva, mi ga nimalo ne osuđujemo. 

Koliko se Dorinu svidjelo s našim djevojkama najbolje pokazuje činjenica da je s njima ostao gotovo sedam sati, da bi na kraju odradio i vrući foto-session s Anitom i Veronikom na krevetu. Galeriju s tog foto-sessiona možete pogledati ovdje.

Show se nastavlja, oko 23h počinje tulum, nemojte ga propustiti jer su naše zečice danas zaista u elementu.

Pročitajte više