Ekskluzivno: Iva Mia Erak i Zvonko Zubak uhvaćeni zajedno na Braču

DA NIJE bilo nesretne karte za trajekt zagubljene negdje u automobilu, nekadašnju glasnogovornicu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i pobjednicu izbora za najljepšu gospođu Hrvatske 2005. godine, Ivu Miju Erak, proteklog vikenda ne bismo uspjeli u Supetru na Braču snimiti u društvu bivšeg trgovca oružjem i predsjednika NK Croatia Sesvete Zvonka Zubaka, za kojeg se 2009. godine po medijima pisalo da je otac njenog djeteta.

Kako doznajemo, Iva je s djecom, šestogodišnjom kćeri Karlom koju je dobila u braku sa stomatologom Ivorom Erakom te jednogodišnjim sinčićem Markom, protekla dva tjedna boravila na odmoru, a Zubak je došao po njih kako bi ih vratio kući.

"Na kraju smo imali dva para karata, tako da su nam vratili novac za jedne"

Pažnju znatiželjnika na rivi privukli su djelatnik Jadrolinije i policajac, kojeg su iz Jadrolinije pozvali nakon što su ustvrdili da Erak i Zubak nemaju kod sebe karata za trajekt. Kako doznajemo od očevidaca, Iva je tad otrčala kupiti karte, a Zubak je za to vrijeme razgovarao s policijskim službenikom i djelatnikom Jadrolinije. Nakon toga su se normalno ukucali na trajekt.

Kako bismo provjerili što se točno dogodilo, kontaktirali smo Ivu Miju Erak. "Ma ništa nije bilo. Kupili smo karte, ali smo ih zametnuli negdje u autu. Policajac je došao jer ga je pozvao netko iz Jadrolinije. Ja sam u međuvremenu otrčala kupiti nove karte. Kasnije smo našli i one prve, pa smo na kraju imali dva para karata, tako da su nam vratili novac za jedne", ispričala je.

Očinstvo i dalje tema na koju nema komentara


S obzirom da je snimljena u društvu Zvonka Zubaka, pitali smo je i za stare, nikad službeno potvrđene, ali ni demantirane glasine o tome da je upravo Zubak otac njenog sinčića Marka. "Ne bih to ni ovog puta željela komentirati", odgovorila je kratko Iva Mija Erak, dok Zubak nije odgovarao na telefonske pozive.

Pročitajte više