EKSKLUZIVNO NA INDEXU Pogledajte novi spot Psihomodo Popa

Foto: Press

 

"AKO želiš biti moja" drugi je spot Psihomodo Popa u režiji Mare Milin. Prvi su put surađivali na snimanju spota prošlogodišnjeg hita "Sve će biti u redu". Sve je bilo i više nego u redu pa su se dečki bez puno diskutiranja i ovaj put odlučili prepustiti Marinoj režiji.

 

Kako i sama Mare kaže, ovo je pjesma koja odmah ulazi u uho, no ipak nije bilo lako: "Ispred mene je bio malo teži zadatak: slatka, pitka pjesma, koja odmah ulazi u uho, koja se savršeno rimuje i govori o ljubavi koja je nadohvat ruke, ali se najprije moraju 'poduzeti neke mjere'. Plus, ovo je i jedan neizbježan hommage. Toliko bi lakše bilo da je pjesma u formi balade, ali nije. Ovo je pjesma s obilježjima 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, u svakom pogledu: ružičaste naočale, la vita e bella, sve će biti u redu and they lived happily ever after."

A Dado Gobac ju je opisao kao: "Jedna tipična psihomodovska pjesmica s ljubavnom šalom čiji spot izlazi baš danas, na Valentinovo. Cijeli spot je mali hommage Tigranu, kroz ime benda 'Tigrans'. Mi smo se zabavili snimajući, a vi uživate u gledanju!"

Pred nama je odličan rezultat još jedne suradnje koja ima sve izglede za "dugi rok trajanja"!

 

 

Pročitajte više