Ekskluzivno na Indexu poslušajte "Ezoteriju", singl kojim se vraća Hladno pivo



HLADNO PIVO konačno izdaje novi album, a danas plasira prvi singl s novog albuma, i to čak u šest država. Ekskluzivno pjesmu možete poslušati na Indexu. Tako će isti dan obožavatelji moći njihovu novu pjesmu čuti u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj gori. Iako nisu bend koji pripada ex-yu sceni, prvi su koji su uspjeli osvojiti prostore bivše Jugoslavije, ali i šire. Pjesma se zove "Ezoterija", a dečki kažu kako je "neradiofonična".

"Pa što reći.. Odabrali smo pjesmu "Ezoterija" za prvi singl, premda je najduža pjesma i samim time malo "neradiofonična", jer mislimo da ona sadrži nekakav zajednički tematski nazivnik albuma: pravo svakoga da bude drugačiji uz diskretnu molbu većini da odje..e u skokovima, to jest, maknu ruke s tvog volana. Što se albuma tiče, mislim da će to biti najšareniji album još od Pobjede. Mi smo jako zadovoljni pa jedva čekamo 16. travnja da vidimo reakciju publike, koja će, vjerujem, biti burna kad čuju odgovore na sva pitanja koja muče naciju: zašto ne nosim raif i tko kome gura u svijetu glamura..", rekao je Mile Kekin.

Ovim singlom Hladno pivo se vraća nakon četiri godine pauze, a entuzijazam glazbene zajednice i njihovih obožavatelja je neupitan. Dečki iz Hladnog piva jedni su od rijetkih koji svojim angažiranim tekstovima i snažnim rock-punk zvukom osvajaju prostore bivše Jugoslavije. Dokaz su da se ponekad u glazbi može ostati svoj i uspjeti bez kompromisa i podilaženja masama. Ne sumnjamo da će i ostatak skorašnjeg albuma biti podjednako dobar te sa sigurnošću možemo tvrditi da nam Hladno pivo sprema pravu glazbenu poslasticu.

Pročitajte više