Ekskluzivno - Perpetuum Jazzile obradili Tonyjev hit i poručuju: Zagrebe, stižemo

NAJPOPULARNIJA slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile, koja uskoro stiže u Zagreb, obradila je veliki hit Tonyja Cetinskog "Umirem sto puta dnevno". Kako poznata pjesma zvuči u njihovoj varijanti možete pogledati ekskluzivno na Indexu, a pjevači su u posebnom videu i sami najavili svoj dolazak u zagrebački Lisinski 10. listopada.

Članovi svjetski poznate vokalne skupine, koja je poharala You Tube s više od 22 milijuna klikova, dolaze u Zagreb podijeliti jedinstvenu energiju sa zagrebačkom publikom. "U različitim glazbenim stilovima tražimo izazove, ali svaka skladba koju izvodimo treba imati neku jaku emocionalnu notu, koja ispuni nas pjevače koji tek tada možemo emocije prenijeti na publiku." kažu članovi zbora.

Perpetuum Jazzile će na koncertu u Zagrebu izvesti glazbeni miks različitih stilova koji obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama. Nastupi uživo grupe Perpetuum Jazzile poseban su doživljaj i ponosno najavljujemo koncert u Zagrebu u koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog", 10.listopada, 2011. godine. Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni umjetnici vidjet ćete svi vi koji dođete na zagrebački koncert u Lisinskom 10. listopada u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 140, 160, 180 i 200 kuna su u prodaji i možete ih kupiti na blagajni KD" Vatroslava Lisinskog" i online na: www.ulaznice.hr.

Pročitajte više