Ekskluzivno poslušajte i downloadajte remix verziju singla "R&B Angels"

PROJEKT "R'n'B Confusion Angels", koji je pod pokroviteljstvom Indexa te klubova Piranha i Gjuro2, ovih dana je dobio i remix verziju pjesme "R&B Angels" koja će se naći na maxi singlu i dobiti svoj video spot, a  koji će u srijedu 17. prosinca u klubu Gjuro2 doživjeti svoju premijeru u sklopu još jedne urnebesne R'n'B srijede.

Remix sigla "R'n'B Angels"  autorski i producentski potpisuju Denniz Jamm i  Darko Juranović D'Knock, dok iza izvršne produkcije stoji ekipa popularnog programa R'n'B Confusion. Denniz Jamm autor je, producent i izvođač koji živi u Švedskoj i ima zavidnu internacionalnu karijeru kroz suradnje s eminentnim imenima svjetske scene. Upravo je on, definitivno u producentskom smislu, otvorio D`Knocku i DJ Fresh Jayu vrata u dosta inozemnih labela, s obzirom na svoju izuzetnu reputaciju na internacionalnoj sceni. D`knock je producentski i autorski surađivao s velikim hrvatskim i internacionalnim imenima(Nina Badrić, Divas,Tony C., Cubismo, Bolesna Braća, Barbara Tucker, Freemasons, Qwan)

Remix verziju "R'n'B Angels" možete downloadati  ovdje

Ovu srijedu posjetite klub Gjuro2 gdje vas očekuje vrhunska glazba i zagarantirana zabava

R'n'B Confusion ovih dana pokreće i ReMix Contest mladih producenata za pjesmu "R&B Angels" dok su u tijeku i pripreme za veliki božićni party u klubu Piranha u srijedu, 24. prosinca gdje će nastupiti grupa Connect uz veliku koncertnu promociju singla "R&B Angels" s akterima i koautorima spomenutog hita: Sandrom Berković, Ivanom Vukušić Wolfom, Dragim (Connect), Rexxxonom(V.I.P). Ovu srijedu svakako posjetite klub Gjuro2 gdje vas očekuje vrhunska glazba i zagarantirana zabava.

S.C.

Pročitajte više