Ekskluzivno preslušajte božićni remix "Happy this Christmas" Simply Reda i Playonea

UOČI nadolazećih blagdana Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay (Playone) u suradnji sa Zvonimirom Dusperom remiksirali su legendarni Simply Red. U svojoj dugogodišnjoj karijeri jedna od najpoznatijih grupa 20. stoljeća Simply Red nikada nije napravili božićni singl. Ovih dana kreće svjetska promocija pjesme "Happy this Christmas" njihovog frontmena Micka Hucknalla. Remix možete preslušati ekskluzivno na Indexu.

Nakon što je Mick čuo za obradu singla "Take it to the roof", kojeg su producirali Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay (Playone ) - www.urbanizvuk.hr, u suradnji sa Zvonimirom Dusperom Dusom i Slow Mo'T.-em, odlučio se angažirati ih za klupsku verziju svog "Happy this Christmas" songa. Osim Playonea, drugu verziju spomenutog songa remiksirali su Bimbo Jones (http://www.bimbojones.com/bio.asp), megapopularni producentski tim, poznat po remiksevima za Lady Gagu, Pink, Janet Jackson, Ushera, Annie Lennox i druge. Ova suradnja stavlja hrvatske producente u sam vrh svjetske glazbene scene. Singl je rađen u izvršnoj produkciji agentice Petre Crnetić za Oziris - www.ozirisagency.com, a sve to pod okriljem legendarnog hit producenta, dobitnika Grammyja Andyja Wrighta, poznatog po radu s najvećim svjetskim glazbenim imenima kao što su Simply Red, Jeff Beck, Pavarotti, Eurythmics i mnogi drugi.



To je samo početak velikog svjetskog uspjeha grupe Playone. I ovog puta D`Knock-u i DJ Fresh Jay-u pridružio se Zvonimir Dusper Dus, cijeli projekt producentski suportira matična kuća Svijet Produkcije, dok se za proboj na svjetsko tržište brine već spomenuti Oziris, koji sa svojom visokom profesionalnošću i angažiranošću već sada za Playone ima u pripremi remix za Simple Mindse uz još par mega popularnih svjetskih zvijezda.

Pročitajte više