Eksperimentirala sam sa ženama pa me to čini polutrajnom lezbijkom

PINK, pravim imenom Alicia Moore, pjevačica koja se proslavila buntovničkim stavom "Živo mi se jebe za sve" pa tek onda svojim pjesmama, priznala je kako nikada ne bi mogla biti "trajna" lezbijka, međutim priznaje da je itekako eksperimentirala sa ženama. Pjevačica, koja nikad nije marila za stereotipe, tvrdi da se u prošlosti zaljubljivala u razne tipove žena i da je ljubovala s njima, ali da se isto tako ne bi mogla odreći muškaraca.

"Nisam homoseksualna osoba pa stoga ne mogu ulaziti u ljubavne veze sa ženama. Ne kažem da nikada nisam eksperimentirala, ali volim muškarce previše da bi postala punopravna i trajna lezbijka. Ja sam više kao polutrajna lezbijka", priča 29-godišnja pjevačica koja se ranije ove godine, nakon sedam godina braka, razvela od Carey Harta. Pink se za motorista Careya Harta udala 2006. godine na plaži u Kostarici. Upoznali su se 2001. godine u Las Vegasu, a četiri godine kasnije ona je njega zaprosila na utrci u Mammouth Lakesu. Kriza u braku nastupila je prošle jeseni kad je Harta optužila za prevaru, za vrijeme dok je bila na turneji. U veljači su se rastali i podnijeli zahtjev za razvod. Tad je njezina agentica Michele Schweitzer objasnila da je njihov brak gotov, "no njihovo prijateljstvo nikada nije bilo snažnije".

"Neopisivo sam voljela penis svog supruga. Bio je tako lijep. Nedostaje mi", rekla je 29-godišnja pjevačica u svom prvom intervjuu nakon razvoda. Novog dečka neće tražiti jer, kako kaže, mrzi odlaziti na spojeve i smatra ih previše stresnima. "Susrećem se s muškarcima na raznim mjestima, ali nikada ne idem na spojeve, nikada nisam bila na spoju. Ne vjerujem u njih, smatram da to upoznavanje mora biti mnogo ležernije. Roštilj ili odlazak u kino, to je u redu, ali nikada nisam upoznala nikoga za šankom u baru. Možda griješim u svojim principima. U posljednje mi se vrijeme javljaju razni parovi koji su se upoznali upravo u baru i svaki put ostanem šokirana. Možda zbilja nešto radim krivo", ispričala je Pink.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više