Ekspertica za seks upozorava žene: Ako muškarac ne želi raditi ovo, ostavite ga

Foto: Instagram

STRUČNJAKINJA za seks Nadia Bokody napala je muškarce koji odbijaju seks sa ženama koje imaju mjesečnicu, a žene upozoravaju da trebaju ostaviti svakog frajera koji kaže da se ne želi seksati s njom tijekom tog perioda.

U kolumni koju je napisala za NZ Herald naglasila je da seks tijekom mjesečnice ublažava grčeve kod žena te upozorila žene da pobjegnu od muškaraca koji imaju problema sa spolnim odnosima u to vrijeme.

Nadia je prepričala razgovor s prijateljicom koja joj je rekla: "Ja volim seks tijekom mjesečnice, no moj dečko ne voli, to ga hladi."

Nadia je nakon tog razgovora guglala postoje li rezultati pretrage "dečko me ne želi dotaknuti tijekom mjesečnice", a Google joj je izbacio 11,8 milijuna rezultata.

Iako tvrdi da nikad ne bi tjerala svog partnera na nešto što mu je neugodno, ističe da je muško izbjegavanje seksa tijekom mjesečnice veliki znak upozorenja.

"Ako vaš partner odbija seks s vama tijekom mjesečnice jer ga fizički odbija prirodan proces vašeg tijela, vjerojatno ne biste trebali ostati s njim", napisala je.

Naglasila je da je studija iz 2011., objavljena u magazinu Feminism and Psychology, pokazala da žene imaju negativne emocije prema mjesečnici zbog osuda koje su doživjele od muškaraca. Ti muškarci mjesečnice su pak opisivali kao "neuredne" i "odvratne".

"Menstruacija je zapravo najnevjerojatniji proces ženskog tijela. Svaki tip koji ne vidi licemjerje u uživanju u ženskom tijelu i odbijanju seksa tijekom mjesečnice nije vrijedan vašeg vremena", dodala je.

Pročitajte više