Ekspertica za veze otkrila najbolji ulet kojim ju je muškarac odmah osvojio

Screenshot: TikTok

EKSPERTICA za veze Simone Grossman je u  viralnom TikTok videu koji je pregledan više od 240.000 puta podijelila svoje najnovije iskustvo flertanja.

Objasnila je da joj je, dok je čekala prijateljicu u parku, prišao muškarac i pozvao je van. Rekla je da  je muškarac odavao dobre vibracije od samog početka, a naglasila je da se tijekom cijele interakcije držao oko dva metra od nje.

"Nisam se osjećala nelagodno. Osjećala sam se kao da poštuje moj osobni prostor. Prišao mi je tako da je pohvalio moju energiju i stav, a ne moj izgled. Spomenuo je kako sam na prvi pogled izgledala kao da meditiram", rekla je.

 

"Pričekao je da dođe moja prijateljica prije nego što je zatražio moj broj mobitela. To je bio odličan potez jer nisam imala dojam da me u ičemu pritišće."

Otkako je objavljen, videozapis je prikupio više od 40.000 lajkova i 1000 komentara, a mnogi su se složili sa Simoneinim mišljenjem da bi tako trebao postupati svaki muškarac prilikom flertanja.

"Dečki moraju shvatiti koliko je važno dati ženi do znanja da je na sigurnom. Mnogi to ne razumiju", napisala je jedna korisnica.

"Ako želite osvojiti curu, dajte joj prostora, uspostavite kontakt", dodala je druga.

Bilo je i onih koji su imali ponešto drugačiji stav o tom pitanju.

"To je prekomplicirano", napisao je komentator.

"Ovo je glupost. Mnoge cure bi se uvrijedile da im upadneš s komentarom o energiji", zaključio je drugi.

Pročitajte više