Zvijezda Gospodara prstenova otkrila da ima dijete koje je tajio od javnosti

Foto: EPA

ELIJAH WOOD je u intervjuu za Wall Street Journal otkrio vijest koja je šokirala fanove. Glumac je izjavio kako ima još jedno dijete sa svojom suprugom Mette-Marie Kongsved koje su tajili od javnosti.

Tajio rođenje kćeri

"Imamo sina starog tri godine i kćer od 14 mjeseci, a ona nas budi prilično rano. Volim rano ustati, volim započeti dan", izjavio je i tako otkrio postojanje tajnog djeteta koje je rođeno u razdoblju od kraja prosinca 2020. do početka siječnja 2021.

Izazovi roditeljstva

Wood je u intervjuu progovorio o izazovima roditeljstva: "Stalno si izložen izazovima, na najbolji način. Radi se o mom osobnom razvoju koliko i o razvoju mog djeteta."

Zvijezda Gospodara prstenova također je otkrila da je praktičan otac, koji radi u timu sa svojom ženom i sudjeluje u svemu, od treninga spavanja do pakiranja školske užine za njihovu djecu.

Tajni profil

Glumac je u intervjuu otkrio još jednu tajnu. Iako ima ogromnih 2.9 milijuna pratitelja na Facebooku i Instagramu, posjeduje i tajni Instagram profil.

"Želio sam moći objaviti fotografije koje nisam nužno želio podijeliti sa svijetom. Profil koji je otvoren za javnost stvarno bi promijenio ono što dijelim", rekao je Wood, dodajući kako je "relativno privatna osoba."

Podsjećamo, Wood se upoznao s budućom suprugom u travnju 2016., a par je dobio sina Evana 2019. kojeg su također neko vrijeme tajili od javnosti.

Pročitajte više