Elin Nordegren našla novu ljubav: Nakon susreta s ljubavnikom otišla na odmor s djecom

ELIN NORDEGREN je pronašla posve novi život nakon braka s Tigerom Woodsom. Bivšeg supruga, koji ju je varao s gomilom žena, je ostavila u prošlosti te pronašla novu ljubav u rodnoj Švedskoj. Lijepa manekenka viđena je kako se u luksuznom apartmanu u Stockholmu sastala s novim muškarcem, javljaju švedski mediji.

Elinin novi dečko je Amerikanac koji se bavi financijama. Iako živi u SAD-u, često poslovno putuje u Švedsku te je tamo i upoznao lijepu plavušu, mediji ga opisuju kao vrlo zgodnog muškarca u srednjim tridesetim godinama. On i Elin viđeni su i u u dvorištu kuće koju je manekenka kupila s bivšim suprugom 2005. godine, a kuća se sada prodaje za 20 milijuna dolara.

Elin i njezina nova ljubav viđeni su kako se grle i ljube prije no što je još neimenovani muškarac ušao u taksi koji ga je vozio na aerodrom. Imao je problema s plaćanjem taksija karticom pa se Elin ponudila da plati. Kada je otpravila ljubavnika, Elin se zaputila u svoj ljetnikovac u Vaxholmu, gdje su je čekala djeca Sam i Alexis.

Pročitajte više