Elizabeth Hurley bijesna nakon što joj je sin izbačen iz očeve oporuke

Foto: Instagram

SIN Elizabeth Hurley Damian izbačen je iz oporuke pokojnog oca Stevea Binga nakon sudske žalbe.

Bogati financijer oduzeo si je život u lipnju prošle godine, no prije toga je navodno uspostavio skrbničke fondove za Damiana i njegovu kćer Kiru Kerkovian (23), koju je dobio s umirovljenom tenisačicom Lisom Bonder.

Prije svoje smrti, Bing je dobio pravnu bitku protiv vlastitog oca, Petera Binga, koji je pokušao Damianu i Kiri zabraniti pristup obiteljskom bogatstvu, prenosi Daily Mail.

Peter Bing se, međutim, žalio na odluku temeljem toga da su Damian i Kira djeca rođena izvan braka. Prema izvještaju, Bingovo bogatstvo sada se dijeli između djece koja pripadaju njegovoj sestri Mary.

Hurley, naravno, nije bila sretna takvim ishodom. "Kad si je Stephen oduzeo život, umro je misleći da su njegova djeca zbrinuta. Ono što je Stephen želio sada je bešćutno preokrenuto. Znam da bi Stephen bio uništen", rekla je Hurley.

Damianov udio bio je procijenjen na gotovo 250 milijuna dolara. Lisa Bonder za Daily Mail također je izrazila koliko je neugodno iznenađena. "Kao mama, pitam se zašto se, pobogu, to moralo dogoditi. Zašto dvoje nevinih klinaca pretvoriti u žrtve?"

Bing je osnovao producentsku kuću Shangri-La Entertainment, koja je snimala filmove poput The Polar Expressa s Tomom Hanksom i Beowulfa. Osim toga, napisao je scenarij za komediju Kangaroo Jack.

Pročitajte više