Elizabeth Hurley na afterparty Oscara povela sina, 21-godišnjak privukao sve poglede

Foto: EPA

GLUMICA Elizabeth Hurley na ovogodišnji afterparty Oscara povela je svog sina Damiana (21). Odjevena u srebrnu, svjetlucavu haljinu, Hurley je stajala pored svog sina na crvenom tepihu. 

Damian je prava preslika svoje majke. Diplomirao je prošle godine i ide majčinim stopama. Bavi se glumom i modelingom, a navodno će zaplivati i redateljskim vodama.

Režirao svoj prvi film, u njemu glumi Elizabeth

Naime, Damian je režirao svoj prvi film, erotski triler Strictly Confidential. Glumica u filmu glumi u erotskim scenama s glumicom Pear Chiravarom. Elizabeth je svom sinu, još prije više od 10 godina, obećala da će glumiti u njegovom filmu.

"Trenutno se divim svojoj mami Liz koja je tijekom snimanja mog prvog kratkog filma iz 2010. godine (kad sam imao osam godina) obećala da će biti u mom prvom igranom filmu i ostala je vjerna svojoj riječi. Zajednički rad bio je moj san", napisao je nedavno Damian.

Zvijezda je 2002. godine dobila jedinca s bivšim partnerom Steveom Bingom. Ovo nije prvi događaj kojem su majka i sin zajedno prisustvovali. U listopadu 2021. ona i Damien prisustvovali su modnoj reviji Fendi-Versace koja je bila uzbudljiva prekretnica za njezina sina. To je bila prva revija koju je gledao.

Pročitajte više