Ella Dvornik zbog imena svoje firme završila na sudu

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK je postala vlasnik firme u Hrvatskoj i odmah se susrela s prvim nedaćama i boljkama koje zadaje hrvatska birokracija.

Naime, Ella je svoju firmu nazvala "Manijak", a njen odvjetnik je na sudu morao objašnjavati zašto se odlučila baš za taj naziv.

"Službeno sam postala vlasnik firme i u Hrvatskoj. Morao je odvjetnik zbog mene na sud, da sutkinji objasni zašto sam tako nazvala firmu. Pa joj je morao objašnjavati da je to pjesma mog tate, a da firmu otvara njegova kćer. Nije previše ispitivala, samo je zakolutala očima i pokazala rukom : 'Ajde, bježi'. Neću razotkrivati ime firme, ali je smiješno", napisala je Ella na svom Facebook profilu.

Sudski registar otkriva da se njena tvrtka zove "Manijak j.d.o.o.", a Ella je prijavljena kao jedini vlasnik i direktor firme.

Iako i dalje živi u Londonu, Ella je otvorila firmu da bi mogla postati kreditno sposobna u Hrvatskoj za što mora imati status zaposlene osobe s redovnim primanjima. Ona već ima firmu na svoje ime u Velikoj Britaniji, no hrvatski zakoni to ne priznaju pa je morala otvoriti još jednu u Hrvatskoj.

Pročitajte više