Ella i Charles, Sofia Vergara i Joe Manganiello… Ovo su najburniji razvodi u 2023.

Foto: Instagram, EPA, Profimedia

BURNI prekidi i razvodi nisu neka novost među celebovi, no ove godine svjedočili smo rastavi nekih parova za koje nitko nije pretpostavljao da će se rastati, dok su drugi pak vijesti o razvodu potvrdili šuškanja o problemima u braku.  

Rastava Elle Dvornik i Charlesa Pearce podigla je prašinu u Hrvatskoj, dok su vijesti o razvodu nekih poznatih holivudskih glumica i glumaca zatekle fanove diljem svijeta. Evo koji su ljubavni krahovi obilježili ovu godinu. 

Ella Dvornik i Charles Pearce 

Nakon godinu dana šuškanja o problemima u braku, hrvatska influencerica početkom kolovoza potvrdila je da je njezinom braku s Charlesom Pearceom došao kraj. Iako se razvode još od travnja, tek nedavno je vijest dospjela u javnost, a zatim se doznalo da tuži Ellu zbog udjela u kući u Balama. 

Podsjetimo, Ella i Charles upoznali su se u Londonu, a neko su vrijeme živjeli u inozemstvu, nakon čega su se vratili u Hrvatsku. Imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević 

Na samom početku godine, glumci Jelena Perčin i Momčilo Otašević objavili su da se razvode nakon pet godina braka i tako potvrdili višemjesečna nagađanja. 

Glumci imaju dvoje djece, sina Jakšu i kći Mašu, a Jeleni je ovo bio drugi brak. Iz prvog, s poduzetnikom Kristijanom Babićem, ima 13-godišnju kći Lotu.  

Sofia Vergara i Joe Manganiello 

Kobna sedma godina presudila je braku glumice Sofije Vergare i Joea Manganiella, a vijest o razvodu objavili su u srpnju nakon što su fanovi potaknuli glasine o kraju ljubavi kad je glumica proslavila svoj rođendan bez tadašnjeg supruga.   

Papire za razvod podnio je Joe, a kao razlog je naveo "nepremostive razlike u njihovim karakterima." Šuškalo se i kako je povod razvodu bila činjenica da Sofia nije željela imati djecu, a Joe je htio postati otac. 

Sophie Turner i Joe Jonas 

Razvod zvijezde Igre prijestolja i američkog glazbenika definitivno spada među najburnije u ovoj godini. Sophie i Joe objavili su da se razvode nakon četiri godine braka iz kojeg imaju dvije kćeri, no nikada nisu točno naveli razlog njihovog razlaza. 

 

S obzirom na to da je glumica ubrzo snimljena u zagrljaju britanskog aristokrata, moguće je da je ljubavnom krahu presudila treća osoba. 

Reese Witherspoon i Jim Toth 

Njihova ljubav djelovala je idilično, stoga je vijest o njihovom razvodu iznenadila fanove. Odluku o razvodu objavili su samo dva dana prije 12. godišnjice braka, a kao razlog naveli su "neosporive karakterne razlike". 

Kevin Costner i Christine Baumgartner 

Američki glumac nakon 18 godina braka rastao se od bivše manekenke s kojom ima troje djece, a Costner ju je optužio da ga je opljačkala skupim kupovinama prije razlaza. 

Bivša supruga je od njega tražila alimentaciju, a glumac je tvrdio da joj novac treba za plastične operacije, a ne za njihovu djecu. 

Hugh Jackman i Deborra-Lee 

Njihova ljubav trajala je 27 godina, no došao joj je kraj. Glumci su se, prema pisanju medija, rastali u prijateljskim odnosima, što je poprilična rijetkost u svijetu slavnih.  

"Bili smo blagoslovljeni da provedemo gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Obitelj nam je bila i uvijek će nam biti najveći prioritet", napisali su u zajedničkoj izjavi. 

Meryl Streep i Don Gummer 

Vijest o rastavi oskarovke Meryl Streep i njezinog supruga Dona Gummera iznenadila je mnoge, pošto je par bio u braku punih 45 godina. Bivši bračni par koji ima četvero djece i petero unučadi u listopadu je otkrio kako već šest godina ne žive zajedno, no i da će "uvijek brinuti jedno za drugo." 

Pročitajte više