Ella: Mogu zaraditi i 80.000 eura mjesečno. Bauštelac: Ja toliko ni godišnje

Screenshot: HRT

ELLA DVORNIK se u večerašnjoj epizodi Knjazališta okušala u građevini.

Ellu je ugostio bauštelac Huso te ju je naučio tajnama svog zanata. Poprilično se šokirao kada je Ella otkrila koliko mjesečno mogu zaraditi influenceri. "10 tisuća do 80 tisuća eura", rekla je Ella, na što je Huso ostao bez teksta. "Pa ja toliko ne mogu godišnje", rekao je pa dodao da građevinari, ako su dobri, mogu zaraditi oko tisuću i pol eura mjesečno.

"Neće vas više biti, nestat će vas", rekla mu je Ella na to. Otkrila je da je njena influencerska karijera počela 2014., kad je pisala blog.

Na početku emisije Huso je priznao da ga najviše zanima "rade li influenceri što korisno". Majstor je otkrio i kako prepoznati dobrog majstora. "Moraš gledati lijepi li pločicu prije nego je stavi na zid. Znači mora staviti ljepilo i na zid i na pločicu", rekao je. Tijekom radova sreli su i Husinog kolegu Indijca koji je otkrio kakvi su njegovi dojmovi. "Mogu otići kući dva mjeseca u Indiju i još imam plaću", objasnio je on.

Ella je na kraju zaključila da nikad ne bi htjela biti vodoinstalaterka. "Dosadno mi je, radije bih keramiku stavljala", zaključila je. S bauštelcima nije htjela jesti, no ipak je poslušala Husu koji je objasnio zašto tirolska salama ima kultni status među građevinarima. "U njoj ima svega", kratko je objasnio.

"Algoritam gura sadržaj s puno interakcija", objasnila je Ella zašto joj hejteri pomažu u zaradi. "Dižu rejting", dodao je Huso.

Charles traži polovicu kuće

Inače, Knjazalište s Ellom u glavnoj ulozi prikazano je na dan kad se otkrilo da njen bivši suprug Charles Pearce sudski traži polovinu kuće u Istri, gdje su zajedno živjeli. Prema zemljišnim knjigama, kuća u Balama glasi na Ellu Dvornik i ona je njezina jedina vlasnica.

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine koji se vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tuženice Dvornik-Pearce Ella", glasi zabilježba iz srpnja ove godine. Navodi se kako kuća ima 124 metra kvadratna, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno ukupno 675 metara kvadratnih. 

Ella i Charles su se 2021. uselili u kuću u Balama. Početkom rujna Ella je rekla da još uvijek živi u Istri s Charlesom. "I dalje živimo u Istri. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", napisala je uz screenshot jednog članka u kojem stoji da Charles ima 45 godina (ima 47).

Pročitajte više