Ova fotka Elle, Danijele i Balie iz 2019. godine po nečemu je veoma posebna

Foto: Instagram

"VOLIM kad neke glupe spontane fotke postanu tradicija. 2017. kad sam bila trudna s Balie mama i ja smo ležale na krevetu i komentirale kako će nam iduće godine doći malena Pikulica na svijet. I ovjekovječile smo taj razgovor u krevetu fotografijom naših nogu. Iduće godine nam je skočila ta uspomena na news feedu i ja sam rekla mami: 'Ajmo fotkat sad Balie, a da smo u istoj pozi'", napisala je Ella Dvornik uz nekoliko dosad neviđenih fotografija koje su njoj i njenoj mami Danijeli postale tradicija.

Posebno je zanimljiva fotografija iz 2019. godine. Naime, tada su se fotografirale u istoj pozi, ali nisu znale da je Ella i tad već bila trudna s malenom Lumi.

"2019. nam je opet skočila uspomena i opet smo se tako fotkale, ali ono što nismo znale je da sam ja bila svega par dana trudna na toj fotki s Lumi. I eto neki dan nas opet podsjeti, pa rekoh... Ajmo nastaviti ovako svake godine. Možda jednog dana i moja unučad bude bila na tim fotkama koje okinemo svake godine u isto vrijeme. A nisu nikakve profi, ali pričaju priču", zaključila je.

"Svaka sljedeća fotka sve ljepša, samo tako nastavite", "Kul", "Ove fotke su poanta svega", "Hvala ti što s nama dijeliš ovako lijepe i pozitivne stvari", pisale su raznježene pratiteljice, a bilo je i onih koji su posumnjali u novosti.

"Jeste skužile, na svakoj drugoj si bila trudna", napisala je jedna pratiteljica, a druga se našalila: "Za par mjeseci novosti!"

Ipak, Ella je početkom mjeseca otkrila da ne želi imati više djece. "Kažem ja mami: 'Beba ti stiže s nama idući tjedan i uživaj u njoj sad na max jer ti je ovo zadnja beba koju ćeš imat'. Kaže mama: 'Daj Ella nemoj tako! Zašto zadnja? Kad ti baš dobro ide'. Ugl zadnja je. Nek ide dobro sad nekom drugom", napisala je tad.

Inače, Ella je s obitelji trenutno kod Danijele u Sutivanu na Braču.

Pročitajte više