Ella za Index: Pjesma "Iza ponoći" postala je moje prezime

Foto: Press

NIJE JE neko vrijeme bilo na domaćoj sceni, no njezine hitove 90-ih svi znaju. Marinela Jantoš Ella Pridružila se Ivani Banfić i Minea, s kojima će zajedno stati pred publiku i zapjevati cro dance hitove.

"Povratku je presudio nagli interes publike za hitove devedesetih. Od početka prošle godine Ivana, Minea i ja nastupile smo zajedno dvadesetak puta, diljem Hrvatske, i doslovno svi koncerti su bili rasprodani, a reakcije publike fenomenalne. To jednostavno trebate doživjeti, to veselje i pozitivu koja se stvori na 90's partiju", kaže nam Ella i dodaje: "Moja omiljena pjesma je i dalje "Iza ponoći" koja je na neki način postala kao moje "prezime".

*** Organizatori imaju u ukupno 5x2 karte za čitatelje Indexa. Pošaljite nam na mail index.nagrada@gmail.com barem tri hita Cro Dance kraljica 90-ih te zašto želite karte - možda baš vi osvojite upad na njihov zajednički nastup u Green Gold Clubu 20. studenog. Dobitnike ćemo objaviti do 17. studenog, a svi će biti obaviješteni mailom.



Ella nam je otkrila i kako planira snimiti i neke nove pjesme.

"Glazba mi je u krvi i sve ove godine sam povremeno izdavala singlove, a pripremam i neke nove pjesme", kaže pjevačica koja smatra kako današnja popularna glazba naginje "prema istoku". Ona pak osobno bira house glazbu, pa neće propustiti skorašnji nastup St.Germaina u Zagrebu.

Nedavno ju je i komičar Ivan Šarić utjelovio u showu "Tvoje lice zvuči poznato". "Malo mi je slabo mahao rukama, s tim mojim plaštom", šali se Ella i dodaje: "Vjerojatno mu je bilo nezgodno s njegovih skoro dva metra visine plesati u studiju, ali zadovoljna sam. Nasmijao me do suza". 

i tako... #tlzphr Tvoje lice zvuči poznato

Posted by Ivan Saric on Sunday, November 1, 2015


Ella se ne pojavljuje često u javnosti, no zato je privatno vrlo živahna.

"Stalno negdje jurim i žurim zato me najviše opuštaju šetnje u prirodi s kćerkom i psima", kaže pjevačica koju smo pitali i što joj najviše nedostaje iz toga razdoblja 90-ih, a što nikako ne bi ponovila.


"Unatoč ratu ljudi su bili prepuni optimizma i raspoloženi. No bih ponovila svoje mlade, nezrele godine, kada si malo blesav i ne razmišljaš puno o budućnosti", priznaje nam Ella koja kaže kako bi i voljela nee stvari iz prošlosti promijeniti.

"Najvažnije je gajiti pozitivu i veseliti se malim stvarima", poručuje glazbenica koja se nada da će za par godina biti okružena svojim psima te masom vesele unučadi.

Pročitajte više