Ellen DeGeneres greškom otkrila spol djeteta glumice Jennifer Lawrence

Screenshot: Youtube

VODITELJICA Ellen DeGeneres otkrila je spol tromjesečne bebe glumice Jennifer Lawrence tijekom njezinog posljednjeg gostovanja u emisiji The Ellen DeGeneres Show, kazavši kako je čuje dok razgovara "s njim", zbog čega su gledatelji zaključili da se radi o dječaku.

"Ljudi to ne znaju, ali ja sam živjela u kući u kojoj ti sada živiš kad sam započela emisiju prije 20 godina. Sada živim pored tebe i gledam kako živiš u mojoj kući s potpuno novom bebom. Usput, čujem te ponekad kako razgovaraš s njim", rekla je popularna voditeljica i dodala da su razgovori Lawrence s njenim dječakom "stvarno slatki".

"Čujem te kako govoriš: 'Znam!' Tako je slatko", rekla je DeGeneres. 

Lawrence je u veljači dobila prvo dijete sa svojim suprugom, vlasnikom umjetničke galerije Cookeom Maroneyjem, pet mjeseci nakon što je otkrila svoju trudnoću. Glumica je u intervjuu za Vanity Fair u studenom 2021. rekla da namjerava zadržati život svog djeteta privatnim.

"Svaki instinkt u mom tijelu želi zaštititi njegovu privatnost do kraja života, koliko god mogu. Ne želim da se itko osjeća dobrodošao u njegovo postojanje. I osjećam da to tek počinje tako što ih ne uključujem u ovaj dio svog života", rekla je Lawrence.

Pročitajte više