Ellen DeGeneres se opravdava zbog gnjusnih priča koje su izašle: Imam svoje loše dane

Foto: EPA

VODITELJICA Ellen DeGeneres obratila se svojim zaposlenicima nakon najveće afere u svojoj karijeri. Brojni bivši suradnici, zaposlenici i poznanici slavne voditeljice proteklih su tjedana na društvenim mrežama pisali neugodne stvari o voditeljici koja je sada optužena za rasizam, mobing i seksualno uznemiravanje.

Ellen je oko 200 svojih zaposlenika pozvala na Zoom i pokušala razgovarati s njima. Tijekom poziva DeGeneres je kazala da joj je žao ako je nekog nenamjerno povrijedila te da ona nije zla nego ima svoje loše dane.

"Ne znam tko je i zašto pokrenuo trač da me se ne smije gledati u oči. Molim vas, priđite mi i slobodno mi se obratite ako trebate. Pritom me, naravno, gledajte u oči. Nije mi jasno gdje je sve to počelo, ali to nisam ja, takve stvari me ne opisuju", rekla im je.

"Nisam zla, samo sam introvertna. Imam ponekad loše, a ponekad dobre dane. Sada mi je jasno da je osoblje na setu to moglo na svakakve načine protumačiti i da sam mogla ispasti zla i neprijateljski raspoložena", rekla je Ellen i zaključila da nije savršena.

Kraj karijere?

Podsjetimo, u ožujku je započeo skandal koji bi najpopularniju voditeljicu na svijetu mogao koštati karijere. 

20. ožujka pojavio se jedan jedini tweet i njezin pomno osmišljen imidž simpatične komičarke počeo se urušavati.

Nekad nedodirljiva diva talk show svijeta započela je borbu za karijeru u vrtlogu optužbi za rasizam, zlostavljanje, seksualno uznemiravanje i generalno toksičnu atmosferu koja je vladala iza kamera.

Sve je započelo s gotovo anonimnom objavom na Twitteru, a ovog se puta radi o komičaru Kevinu T. Porteru kojem je ovo očito najveći uspjeh karijere.

Porter je objavio tweet u kojem je pisalo: "U ovim trenucima svima treba malo dobrote. Znate, kao što Ellen DeGeneres uvijek govori. Budite dobri jedni prema drugima. Isto tako, ona je jedna od najzločestijih živućih osoba. Odgovorite na ovo s najluđim pričama koje ste čuli o njezinoj zloći i za svaku od njih uplatit ću dva dolara u dobrotvorne svrhe."

 

Pročitajte više