Ellen DeGeneres vodila zadnju epizodu svog showa, jedva je susprezala suze

Screenshot: YouTube

JUČER je službeno došao kraj Ellen DeGeneres Showu. U svojoj posljednjoj emisiji Ellen je jedva susprezala suze. Show se emitirao 19 godina, a Ellen je najavljujući njegov kraj bila vrlo emotivna.

Publici se u studiju obratila drhtavim glasom.

"Ova emisija je zauvijek promijenila moj život. To je najveće iskustvo koje sam ikada imala", govorila je Ellen, a njezina supruga Portia de Rossi sjedila je u publici i pljeskala joj.

Voditeljica je u svom govoru nagovijestila da možda planira neki novi projekt.

"Počela sam prije 19 godina i rekla sam da je ovo početak veze i da danas nije kraj veze, nego prekid", rekla je Ellen te dodala da sada njezini vjerni gledatelji imaju priliku pogledati i neki drugi talk show.

Ellen je nastavila govoriti o tome što se promijenilo otkako se njezina emisija počela emitirati.

"Kad smo započeli emisiju nisam smjela reći 'gej'. Svakako nisam mogla reći 'supruga' jer se gej ljudi ne mogu vjenčati. Sada stalno govorim 'supruga'. Ako vam je ovaj show izmamio osmijeh, ako vas je podigao, onda sam obavila svoj posao", objasnila je. 

Njezine završne riječi glasile su: "Ako sam išta učinila u proteklih 19 godina, nadam se da sam vas inspirirala da budete ono što jeste, svoje pravo autentično ja."

Ellen je u svom showu ugostila neke od najvećih holivudskih zvijezda, a u njezinoj posljednjoj epizodi pojavile su se Jennifer Aniston, Billie Eilish i Pink. Ranije je voditeljica objasnila da se talk show ukida jer joj više ne predstavlja izazov, ali mnogi smatraju da su pravi razlog optužbe o "toksičnoj radnoj atmosferi" na setu, uključujući seksualno uznemiravanje, maltretiranje i rasizam. 

Pročitajte više