Ellina haljina, Blankine tenisice i Stublićeva marama pomažu prikupiti novac za djecu leptire

DOMAĆE poznate face pokazale su svoju velikodušnost u još jednoj humanitarnoj akciji. Društvo oboljelih od bulozne epidermolize organizira prodaju osobnih stvari poznatih, a akciji su se mnogi odazvali. Aukcija doniranih stvari će započeti u subotu, 21. svibnja.

Predsjednica društva Vlasta Zmazek zahvalila je Antoniji Šoli na sudjelovanju, a pjevačica je pozirala u plavoj Igle haljini, koju je prodavala. Akcijskoj prodaji vlastitih haljina pridružili su se i brojni drugi, svoju haljinu darovala je i Ella Dvornik. Slavni su darovali i neke druge osobne stvari na prodaju. Tony Cetinski odrekao se narukvice, Jura Stublić marame, Lupino je darovao svoju fotografiju, a Blanka Vlašić svoje tenisice. U akciju su se uključili i Severina, Natali Dizdar, Nina Badrić, Danijela Trbović, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Krstulović, Larisa Navojec, Žanamari Lalić, Mia Begović, Jelena Rozga, Arsen Dedić...

Novac prikupljen akcijom pomoći će djeci leptirima, to jest, oboljelima od bulozne epidermolize. To je bolest koju karakterizira jaka osjetljivost kože. Koža reagira na svaki i najmanji dodir, trljanje, te na njoj mogu nastati bolne rane. One se nekada javljaju i spontano.  

Pročitajte više