Elton John ne želi sinovima ostaviti bogatstvo - i ima jako dobar razlog za to

Foto: JLP

U KARIJERI je zaradio više od 200 milijuna funti, no Elton John nema nikakvu namjeru sve to ostaviti svojim sinovima, a za to ima i dobar razlog.

Slavni glazbenik ima dva sina, Zacharyja i Elijaha, sa suprugom Davidom Furnishom i pokušava ih ne razmaziti. Smatra da bi im upropastio živote ako bi im ostavio bogatstvo za koje se nisu morali truditi, piše Mirror.

"Naravno da želim ostaviti svoje dečke u dobroj financijskoj situaciji. Ali grozno je dati djeci sve što požele. To im uništi život. Dečki imaju nevjerojatan život, nisu normalna djeca i ja se ne pretvaram da jesu. No, moraju imati neku naznaku normalnosti, poštovanje za novac i poštovanje za rad."

Inspiracija mu je Warren Buffet koji je većinu od svoje 53 milijarde dolara dao u dobrotvorne svrhe, a djeci je osigurao dovoljno novca da imaju za svakodnevni život i potrebe kao što su kuća i automobil.

"Sve što nadilazi osnove, morat će zaraditi sami. Ako žele Picassa, morat će zaraditi za njega", kaže Elton John. U svijetu slavnih u kojem je statusni simbol pokazati što veće bogatstvo, zdravi odnos prema radu i novcu ne susreće se često.
 

Pročitajte više