Elvisova kći: Debela sam jer sam trudna!

LISA MARIE Presley prošlog je tjedna u svjetskim medijima postala predmetom sprdnje, nakon što su objavljene fotografije na kojima izgleda oronulo, s nekoliko desetaka kilograma viška. Kako bi opravdala svoj "novi imidž", 40-godišnja kći kralja rock and rolla medijima je priznala kako očekuje dijete sa suprugom Michaelom Lockwoodom.

"Trudna sam, a Michael i ja smo presretni", kratko je preko glasnogovornika poručila Lisa Marie koja u zadnje vrijeme ljubitelje žute štampe neugodno iznenađuje svojim izgledom. Prema pisanju američkih medija, oštri, a često i uvredljivi napisi uzrujali su "pjevačicu" pa je, suprotno uvjerenjima, javnost obavijestila kako se "proširila zbog trudnoće".

Lisa Marie iz prvog braka s glazbenikom Dannyjem Keoghom, od kojeg se razvela 1994. godine, već ima 18-godišnju kćer Danielle i 15-godišnjeg sina Benjamina. Odmah nakon razvoda od prvog supruga, vjenčala se s Michaelom Jacksonom i šokirala svjetsku javnost, no samo osam mjeseci kasnije par se razveo zbog "nepomirljivih razlika".

Godine 2002. vjenčala se s glumcem Nicolasom Cageom, a u tom je braku izdržala tek tri mjeseca, navodno jer je upravo tad počela ljubovati s današnjim suprugom.

I dok njezina majka Priscilla "uživa" u američkom Celebrity Big Brotheru, Lisa Marie najavljuje kako će se nakon poroda intenzivno posvetiti svom trećem studijskom albumu. Prethodna dva su, unatoč intervencijama poznatih producenata te pokušajima da se referira na glazbu svoga oca Elvisa, neslavno propala.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više