eMajstor - gradite, obnavljate? Svi provjereni izvođači na jednom mjestu

Foto: Press

eMajstor.hr je internetska platforma koja na jednom mjestu okuplja skoro 10.000 izvođača iz cijele Hrvatske. Svi obrtnici pažljivo su provjereni, imaju svoje profile, reference i mišljenja klijenata, čime vam eMajstor omogućuje brz i jednostavan pronalazak kvalitetnog izvođača: samo ispunite obrazac, pošaljite upit i zavalite se u naslonjač. Usluga je potpuno besplatna za korisnika, bez provizija ili skrivenih troškova, jer sustav podržavaju obrtnici koji prvim ugovorenim poslom plaćaju povoljnu godišnju pretplatu.

Samo klik do izvođača radova

Trebate obnovu stana, polaganje kamenih ploča, uređenje okućnice ili servis za čišćenje? Na portalu eMajstor okupljeno je više od 200 kategorija različitih građevinskih radova i usluga. Možete pretraživati između više od 500 korisnih savjeta i stručnih članaka i kalkulatorom usporediti prosječne cijene usluga ili proučiti lokalne izvođače. Nakon što ste opremljeni novim saznanjima vrijeme je za slanje upita.

Jednostavno kliknite na „novi upit”, popunite kratki upitnik u kojem navodite vrstu radova, kratak opis, kvadraturu, željeni datum početka radova, mjesto izvođenja i priložite skice. Popunite još svoje kontakt podatke i pošaljite upit. Zainteresirani obrtnici odmah će vam poslati svoje ponude. Što više podataka navedete, ponude će biti preciznije. Nemojte zaboraviti uzeti u obzir i vrijeme, jer su hitni radovi skuplji, a kvalitetni obrtnici vrlo zaposleni. Možete usporediti ponude izvođača i na taj način odabrati najpovoljnijeg, odnosno najkvalitetnijeg izvođača i dogovoriti termin početka radova.

Na portalu eMajstor možete posjetiti i osobne profile izvođača te usporediti njihove reference, ocjene i mišljenja klijenata. Kao naručitelj možete ocijeniti izvršene radove i napisati komentar, čime ćete pomoći u točnosti podataka svim korisnicima koji će nakon vas posjetiti portal. Servis eMajstor sve pritužbe klijenata pažljivo provjerava, a obrtnike koji se ne pridržavaju standarda uklanja iz imenika.

Obrtnik ste?

Kao obrtnik možete pristupiti stotinama klijenata koji svakodnevno traže izvođače. Isprobajte eMajstor besplatno. Prijavite se, kreirajte privlačan profil s opisima i slikama svojih najboljih radova i dnevno ćete dobivati upite za vašu struku elektroničkom poštom i SMS-ovima. Ako ste zainteresirani za projekt, sustav vam šalje kontakt podatke klijenta s kojim možete razgovarati i razmijeniti datoteke preko platforme. Sve formalne dogovore ugovarate neposredno s klijentom jer portal eMajstor ne sudjeluje u pravnim dogovorima i financijskim transakcijama.

Servis eMajstor posebno provjerava ozbiljnost svakog klijenta te upite po potrebi nadopunjava i zbog toga vama kao obrtniku dolaze samo ozbiljni projekti. Upite je moguće i filtrirati s obzirom na djelatnosti ili vrijednosti projekata. Besplatno probno razdoblje sustava eMajstor ograničeno je na određeni broj i vrijednost projekata, a već uz godišnju minimalnu pretplatu kao obrtnik možete pristupiti svim pogodnostima i upitima te se možete i reklamirati na stranici.

Tako se radi!

Servis eMajstor iznova definira pojam gradnje. Digitalizacija obrtničkog tržišta omogućuje brže, jednostavnije i kvalitetnije usluge. S jedinstvenim imenikom obrtnika, njihovim ocjenama, referencama i mišljenjima klijenata svakom je izvođaču omogućeno konkurirati svojom kvalitetom, bez obzira na njegovu veličinu. Ovo štiti i naručitelja, jer se platforma brine o provjeravanju podataka o izvođačima te nam omogućuje pregled njihovog dosadašnjeg rada – sve na jednom mjestu. Zaboravite na gubljenje vremena i živaca dok tražite obrtnika! S eMajstor timom zloglasna stresna gradnja ostaje dio prošlosti.

Preko 200 različitih građevinskih radova i usluga

Servis eMajstor znatno olakšava proces traženja majstora, cijena i savjeta, pregledno raspoređenih u više od 200 različitih kategorija: počevši od arhitekata, obnove stana, do oblaganja podova i uređenja okućnice. Pogledajmo neke od omiljenih kategorija:

 

Arhitekti

U slučaju da se radi o novogradnji, obnovi stana ili adaptaciji potkrovlja, trebat ćete iskusnog arhitekta koji će vam pomoći najbolje iskoristiti prostor i prikazati više mogućih rješenja u dizajnu objekta, rasporedu prostorija, materijala i još više. Pošaljite upit na eMajstor i dobit ćete više ponuda arhitekata koji će vaše želje pretvoriti u nacrte i voditi vas kroz upravne postupke. Na stranici možete provjeriti reference arhitekata i mišljenja drugih klijenata jer je na eMajstor.hr okupljeno više od 530 arhitektonskih ureda. Možete pogledati i okvirne cijene arhitekata, kao i brojne savjete: od unutarnjeg dizajna i arhitekture, do vanjskog uređenja.

Geodeti

Prije početka gradnje potrebna vam je geodetska snimka koju za vas izrađuje geodet. Na stranici eMajstor možete usporediti više od 170 geodeta. Osim geodetskog nacrta, geodet može obaviti i reguliranje međe, označavanje međe, parcelaciju, iskolčenje objekta, komasaciju, evidentiranje zemljišta pod objektom i upis zgrade u katastar, dobivanje kućnog broja, regulaciju etažnog vlasništva u slučaju višestambenih zgrada i upis nekretnine u zemljišnu knjigu. Na eMajstor možete pronaći i prosječne cijene geodetskih usluga i brojne savjete o geodeziji.

Novogradnja

Tko ne želi kuću iz snova? Novogradnja može biti drvena, betonska, zidana od opeke, pjenastog betona ili sagrađena od prirodnih materijala, kao što su slama ili glina. Kako bi uistinu zadovoljavala vaše potrebe i potrebe parcele, najprije se obratite arhitektu, a zatim morate započeti zahtjevni posao traženja izvođača građevinskih radova. Servis eMajstor može vam i ovdje pomoći jer okuplja više od 900 izvođača građevinskih radova novogradnje. Na taj način ćete dobiti jasan pregled kvalitete izvođača, njihovih ponuda, a možete jednostavno i usporediti prosječne cijene različite novogradnje: od montažne do zidane. Na stranici ćete pronaći i na desetke korisnih savjeta koji će vam pomoći u planiranju vašeg doma iz snova.

Adaptacija stana

Obnavljate stan i ne znate otkud početi? Opseg obnove ovisi o stanju stana: prozora, instalacija, podnih obloga, parketa, zidova, namještaja itd. Na portalu eMajstor možete pročitati savjete o najnovijim trendovima dizajna interijera, na koji način optimalno dizajnirati kuhinju, koje boje upotrijebiti i cijene obnove. Zatim jednostavno pošaljite upit i zavalite se u naslonjač. Na vaš upit
odgovorit će provjereni arhitekti, dizajneri interijera i izvođači građevinskih radova.

Krovopokrivač

Nema doma bez krova nad glavom, zato ćete na portalu eMajstor pronaći sve izvođače radova za krovište, kao što su: zamjena starog crijepa, izrada novog krova, nadstrešnica, ugradnja krovnog prozora ili krovne kućice i drugo. Stranica nudi i brojne besplatne savjete za krovišta novogradnje, zamjenu crijepa, popravak krovišta i više. Jednostavno pošaljite upit na više od 900 iskusnih krovopokrivača.

Krovovi

Ne možete se odlučiti koji crijep odabrati? Je li bolji crijep od opeke, limeni pokrov, draža vam je tegola, ljubitelj ste tradicionalnog drvenog krova ili ste sigurni u čvrstoću betonskog pokrova? Na portalu eMajstor pronaći ćete detaljne savjete o prednostima i nedostatcima različitih pokrova. Možda treba zamijeniti samo dio krovišta. Bez obzira radi li se o novom krovištu ili o obnovi krovišta, opišite svoje želje i jednim klikom pošaljite upit na više od 690 dobavljača krovnog materijala u bazi eMajstor.

Nadstrešnice

Nadstrešnica predstavlja poveznicu unutrašnjosti i vanjskog dijela doma, te stoga nije neobična popularnost nadstrešnica za automobile, terase i balkone, te ulaznih nadstrešnica. Pročitajte savjete, pošaljite upit iskusnim majstorima i otkrit ćete mnoštvo opcija dizajna i materijala: od drvenih do čeličnih nadstrešnica, pokrova za nadstrešnice i maštovitih arhitektonskih rješenja.

Fasade

Fasada je naličje vašega doma i zbog toga je odabir fasade vrlo važan. Tržište nudi mnoštvo rješenja: ožbukane fasade, drvene fasade, ciglene fasade, fasade od kamena, alufasade, vlaknocementne fasade i mnogo više. Za lakši odabir na portalu eMajstor možete pronaći brojne savjete, a možete i pretražiti bazu s više od 1400 provjerenih dobavljača fasadnih sustava.

Soboslikarski radovi

Boja je ukras vašeg doma koji može dodatno naglasiti njegove kvalitete. Ako ne znate koju boju izabrati, obratite se jednom od brojnih dizajnera interijera ili soboslikara na portalu eMajstor ili pretražite praktične savjete za bojenje, oslikavanje, bijeljenje i trendove boja.

Žbukanje

Odabir odgovarajuće žbuke teži je nego što se čini na prvi pogled. S obzirom na željeni izgled teksture i fizikalne karakteristike, postoje vapneno-cementna žbuka, gipsana žbuka, glinena žbuka i posebne žbuke za sušenje. S obzirom na brzinu, detalje i cijenu izrade dijele se na strojno i ručno žbukanje. Ne brinite se, na portalu eMajstor nude brojne savjete, a osim toga možete i poslati upit na više od 460 izvođača žbukanja.

Estrih

Prije polaganja podnih obloga moramo osigurati odgovarajuću ravnu i suhu podlogu, što možemo napraviti s klasičnim, samorazlijevnim ili suhim estrihom. Ako ne znate koji izabrati, kolika će biti debljina estriha i kako ugraditi podno grijanje, ne brinite se. Na portalu eMajstor možete pronaći više od 340 pouzdanih izvođača za estrihe koji će vas savjetovati sa zadovoljstvom i dostaviti vam ponude.

Keramičari

Pločice su popularan materijal koji je zbog svoje otpornosti i jednostavnog održavanja primjeren za mnoga područja, npr. pločice za kupaonicu, kuhinjske pločice, unutarnje pločice, vanjske pločice itd. Odaberete li pravo ljepilo i kvalitetne pločice, trajat će cijeli vaš život. Preko portala eMajstor možete besplatno doći do više od 730 iskusnih i provjerenih kemičara. Opišite svoje želje, pošaljite upit i jednostavno pričekajte ponude.

Parketari

Osjet toplog drva pod nogama, prirodna tekstura i velik izbor boja samo su neki od razloga što drveni podovi, odnosno parketi, ne izlaze iz mode. Na portalu eMajstor pronaći ćete mnoštvo savjeta o masivnom i troslojnom parketu, laminatima, brodskim podovima, lakiranju, uljenju i poliranju, kao i obnovi parketa. Samo jednim klikom možete poslati upit na više od 400 iskusnih
parketara i dobiti više ponuda.

Stolari

Portal eMajstor priskače u pomoć i kada tražite namještaj izrađen po mjeri. Osim mnogo savjeta i cijena namještaja, možete besplatno dobiti ponude više od 630 provjerenih stolara koji izrađuju namještaj po vašim željama: od kuhinje po mjeri, stolova, stolica, ugradbenih ormara, do drvenih stepenica i drugih komada namještaja.

Prozori

Kroz prozore ulazi svjetlost u naš dom, zato je pravilno dimenzioniranje prozorskih otvora na vašoj kući ključno za ugodan boravak u njoj. Osim količine svjetlosti, treba birati i jednoslojno, dvoslojno ili troslojno staklo, koje utječe na energetsku učinkovitost i okvir prozora: aluminijski, PVC ili drveni prozori. Za lakši odabir možete pročitati više u člancima ili za savjet upitati 400 dobavljača prozora, okupljenih na portalu eMajstor.

Vrata

Vrata su barijera između unutrašnjosti i vanjskog dijela objekta ili prostorija. S njima se rukujemo svaki put kada ulazimo ili izlazimo i zato nije svejedno koja vrata izabrati. Unutarnja ili vanjska vrata mogu biti drvena, PVC ili aluminijska, a za dodatnu sigurnost možemo razmisliti o protuprovalnim vratima. Koje su karakteristike, nedostatci ili prednosti vrata, možete pročitati u brojnim savjetima na portalu eMajstor. Isto tako, možete dobiti i ponude više od 500 dobavljača vrata.

Popločavanje

Lijepo popločano dvorište, pristupna staza i popločavanje okućnice govori mnogo o stanarima. Kvalitetnim pločama mnogo možemo pridonijeti vanjskom izgledu okućnice. Izbor je praktički neograničen: betonske ploče, prane ploče, keramičke pločice, prirodni kamen, drvene ploče i više.

Portal eMajstor nudi brojne praktične savjete za popločavanje. Kada izaberete željenu vrstu popločavanja, jednostavno pošaljite upit na više od 340 dobavljača ploča za popločavanje okupljenih na stranici.

Asfaltiranje

Asfaltiranje je brzo i povoljno rješenje za pokrivanje većih vanjskih površina. Ako trebate asfaltiranje dvorišta ili pristupnog puta, eMajstor je pravo rješenje. Pročitajte sve o asfaltu, njegovim prednostima, nedostatcima i cijeni, a zatim jednostavno pošaljite upit na više od 260 izvođača za asfaltiranje.

Uređenje dvorišta

Uređena okućnica ogledalo je kućanstva jer osim kuće najviše utječe na izgled vašeg doma. Ako trebate košnju trave, obrezivanje stabala, šišanje žive ograde, čišćenje ribnjaka i druge vrtlarske radove, eMajstor je pravi portal za vas. Osim brojnih savjeta, okuplja preko 400 vrtlara i srodnih tvrtki kojima možete poslati upit.

Ovdje popis ne završava jer je na eMajstor portalu okupljeno već više od 10.000 izvođača koji obavljaju više od 200 različitih građevinskih radova i usluga. Ne čekajte! Uštedite vrijeme, novac i živce, pošaljite upit i zavalite se u naslonjač! Gradnja nikada nije bila tako jednostavna.

Pročitajte više