Slavna manekenka (32): Šik je razvesti se do 30. Još si zgodna, imaš svoj novac...

Screenshot: TikTok

NAKON nedavnih vijesti o razvodu glumice Sophie Turner (27) i pjevača Joea Jonasa (34), slavna manekenka Emily Ratajkowski (32) odlučila je u TikTok videu podijeliti svoje mišljenje. 

"Dakle, čini se da se mnoge mlade dame razvode prije 30. Kao netko tko se vjenčao s 26 godina, i razvedena je nešto više od godinu dana, moram vam reći, mislim da nema ničeg boljeg!" počela je i dodala da je život u dvadesetima "kao u rovovima". 

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

Solo život u 30-ima

"Nema ništa bolje nego biti u 30-ima, još uvijek si zgodna i možda imaš i nešto vlastitog novca. Shvaćaš što želiš raditi sa svojim životom, isprobala si tu bračnu fantaziju i shvatila da možda i nije ono što bi trebala biti", nastavila je pa istaknula da svi imaju još cijeli život pred sobom. 

"Dakle, za sve one ljude koji su pod stresom zbog razvoda, to je dobro. Čestitam!" zaključila je, a u opisu videa napisala: "Šik je razvesti se do 30. godine." 

Bila je u braku četiri godine 

Podsjetimo, manekenka je u rujnu prošle godine podnijela zahtjev za razvod od supruga Sebastiana Bear-McClarda (36). Bili su u braku četiri godine i zajedno imaju sina Sylvestera Apolla Beara (2).  

Nakon razvoda izjavila je za Los Angeles Times kako se nakon razvoda osjeća prekrasno i probuđeno, kao lutka koja je oživjela, a iako su je povezivali s nekoliko muškaraca, tvrdi da zbog obaveza i brige oko sina nema vremena za nove ljubavi. 
 

Pročitajte više