Emily Ratajkowski o svojoj orijentaciji: Nema ljudi koji su potpuno heteroseksualni

Foto: EPA

"MISLIM da seksualnost varira. Ne vjerujem da postoje isključivo heteroseksualni ljudi", izjavila je slavna manekenka Emily Ratajkowski u razgovoru za Harper's Bazaar, komentirajući popularni TikTok trend u kojem je sudjelovala i sugerirala da je biseksualna.

Podsjećamo, manekenka je ranije na TikToku objavila video svog baršunastog zelenog kauča kao odgovor na pitanje jedne korisnice je li istina da biseksualne osobe imaju zelene kauče doma. Objasnila je ovog puta i što je time htjela reći.

"Prijateljica je došla kod mene i pitala me jesam li upratila onu foru sa zelenim kaučom. Obje smo se krenule smijati kad smo shvatile da ja imam ogromni zeleni kauč", objasnila je šalu, dodavši kako, bez obzira na zezanciju, i dalje ne vjeruje da postoje isključivo heteroseksualni ljudi.

O majčinstvu: Sin mi je na prvom mjestu

Novopečena mama je govorila i o tomu da su joj trenutno prioritet dobrobit i sreća njezinog jednogodišnjeg sina Sylwestera Apolla, kojeg je dobila s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom. 

"Nikad u životu nisam imala tako jasne prioritete. Na prvom mjestu mi je moje dijete i to je jednostavno tako. Majčinstvo me natjeralo da se zapitam što je zaista važno u životu i čemu mogu naučiti svoga sina", otkrila je.

O novim projektima: Želim razgovarati o seksu

Ratajkowski sve više ulazi u svijet podcasta. Njezin najnoviji podcast, High Low with EmRata, kreće u utorak, a objavljivat će dvije epizode tjedno besplatno i još jednu za plaćene pretplatnike. Otkrila je i kojim temama će se baviti.

"Želim razgovarati o seksu, a pritom imati elokvenciju i stil intervjua Terryja Grossa. Mnogo tema bit će vezano za žene, to me ionako najviše zanima i time se bavim", izjavila je Ratajkowski za novinsku kuću.

O razvodu: Osjećam radost, osjećam tugu...

Govorila je i tome kako se osjeća nakon što su ona i Bear-McClad podnijeli zahtjev za razvod. Nije htjela ulaziti u detalje zbog poštovanja prema privatnosti svog sina, ali je otkrila kako se osjeća nakon svega.

"Osjećam sve emocije. Osjećam ljutnju i tugu. Osjećam uzbuđenje. Osjećam radost. Svaki dan je drugačiji. Jedino dobro u svemu tome je što mislim da treba proći kroz sva ta emocionalna stanja da bih jednog dana bila sasvim dobro."

Pročitajte više